tiistai 9. huhtikuuta 2013

WEDGE SNEAKERS

Ciao! Näitä kenkiä tullee tänä keväänä ja kesänä vastaan enenevissä määrin. Arvata saattaa, että tämän kenkäkahelin piti myöskin saada omansa. :) Lähes lenkkareiden mukavuus - tietenkin kengästä ja koron/korotusosan korkeudesta riippuen. Silti kaltaiseni mini-ihmisetkin saavat mukavasti lisäpituutta eikä kenkien ulkonäkökään ole hassumpi. No, joo kaikkia näkemiäni en kelpuuttaisi. Mutta nämä taas ovat aika helmet! :) 

Betty London - Fertume


Näitä etsiessäni kolusin läpi monet nettikaupat ja joitain oikeita kenkäkauppoja. Mieleiset löytyivät sitten viimein Spartoosta ja olivat ensimmäiset ko. kaupasta tilatut kengät. Maksoin kengät tilauksen yhteydessä ja kenkien saavuttua noutopisteeseen sain tekstiviestin sekä sähköposti-ilmoituksen. Kaiken kaikkiaan kesti 12 päivää tilauksesta kun sain kengät hyppysiini. Tähän mahtui väliin Pääsiäinen, joka varmaan pidensi toimitusaikaa? Ihan hyvä maku jäi verkkokaupan toiminnasta ainakin näin ensikokemuksena.

Beigeä ja niittejä
Ainoa "valituksen sana" verkkokaupasta on ne toistakymmentä sähköpostiviestiä, jotka olen kyseiseltä kaupalta saanut rekisteröitymieni jälkeen. Parhaimmillaan useita viestejä päivässä. Tilauksen suhteen olen tyytyväinen, sen kulusta ja paketin liikkeistä informoitiin hyvin (pakettia oli myös mahdollista seurata koodilla), mutta mainospostia tuli mielestäni liikaa. Paino sanalla tuli. Omassa profiilissa pääsee muokkaamaan sähköpostiasetuksia ja mitä uutiskirjeitä haluaa vastaanottaa. Muillekkin vinkkinä tämä, jos mainosten määrää haluaa rajoittaa. ;) Mitäs te muut olette tyknneet Spartoo verkkokaupasta, kommentteja/kysymyksiä tulemaan! :)

Tänään onkin kaunis päivä luvassa, ainakin tämän hetkisen perusteella Eikä toivottavasti enää lisää sitä lunta?! Aamulenkki heitettiin kirpeässä 9-asteen pakkasessa. Lähtiessä pihasta tunnelmaa latisti se, että pihatiellä autonrenkaan alle oli jäänyt metsämyyrä... :( Aurinko kuitenkin paistaa ja puut kimaltavat lähes kilpaa auringon kanssa eilen ja yön aikana saamissaan lumi- ja jäähilepuvuissaan. Kyllä on nättiä! Mukavaa tiistaipäivää meille kaikille! 

2 kommenttia :

  1. Vau, noi kengät on tosi kivannäköset! Olin aluks hirveen skeptinen noita tennarikorkkareita kohtaan, mut nyt kun niitä on enemmän alkanut näkyy ni jotkut yksilöt munkin silmää miellyttää, esimerkiks nämä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ite vieroksuin pitkään kiilakorkoja ylipäänsä, mutta niin se mieli ja maku voi muuttua. Nyt on useammat kiilakorolliset, nämä lenkkarit mukaan lukien. :)

      Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)