keskiviikko 15. toukokuuta 2013

15. TOUKOKUUTA

Moikka kaikille! Ihanan lämmin ja aurinkoinen päivä! Eletään jo toukokuun puoltaväliä, kesä on aivan heti täällä ja ajatukset alkavat hapuilla kesäloman suuntaan. Oma lomani on vasta heinäkuun puolenvälin jälkeen, joten vielähän siihen on aikaa, mutta silti se on mielessä - ainahan se on - loma. :) Mutta tähän päivään...

Tänään...

 • hoksasin, että eilen tuli puoli vuotta siitä, kun kirjoitin ensimmäisen postauksen ja Kuplia ja kimallusta -blogi näki päivän valon (aika menee niin nopeasti). Tässä ajassa blogi on kerännyt yli 5 000 sivun katselua, mikä tietysti on vähän, jos verrataan suosituimpien blogien lukuihin. Itse olen kuitenkin positiivisesti yllättynyt, että luku on noinkin suuri. Kaunis kiitos kaikille lukijoille ja oikein lämpimästi tervetuloa uudet lukijat! :)
 • istutin ensimmäisiä kesäkukkia (talven aikana aika huononnäköisiksi menneisiin ruukkuihin) ja paljastin vatsamakkarani auringolle. Sää oli niin lämmin, että töistä kotiuduttuani heitin vaatteet nurkkaan ja sonnustauduin bikineihin, rusketuksen toivossa tietty. Kyllähän siinä mieli lepää, kun aurinko hellii, linnut laulaa ja muuten on aivan hiljaista. Ja kukat nyt aina jotenkin ihastuttaa ja rauhoittaa. Kyllä maalla on mukavaa.  :)

 • olin näissä värikkäissä vermeissä töissä. Ihanaa, kun voi pukeutua paljon monipuolisemmin ilmojen lämmettyä. Talviaikaan ainakin oma pukeutumiseni on paljon suppeampaa ja yksitoikkoisempaa kylmyyden vuoksi. Asukuvat tuli vähän epätarkat, mutta jostain kummasta syystä ne viehättävät itseäni. Epätarkat eli epätäydelliset kuvat, kärsineet kukkaruukut...mutta tämä on elämää! Eihän tässä täydellisiä olla muutenkaan. :)
   //pusero KappAhl // housut ja kengät Halens // laukku Lontoosta//
   Toivoisin teiltä lukijoilta edelleen kovasti vinkkejä siitä, mitä haluaisitte blogistani lukea. Mikäli kommenttiboksiin kirjoittaminen tuntuu liian julkiselta, voi toiveita ja kysymyksiä laittaa myös sähköpostiin (kupliajakimallusta @ gmail.com, poista välit). Kommenttiboksiin tosin voi halutessaan kirjoittaa myös anonyymisti.

   Psst. Mikäli olet uusia kenkiä vailla, kurkkaa tänne (muutamat kengät myynnissä).


   Seuraa Kuplia ja kimallusta -blogia
   Follow on Bloglovin

   Ei kommentteja :

   Lähetä kommentti

   Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)