tiistai 28. toukokuuta 2013

JA SITTEN SYÖTIIN

Hello hyvät lukijat! Onpa kiva huomata, että muutaman päivän hiljaisuudesta huolimatta blogissani on ollut liikennettä. I like it, I like it a lot! Ja että eilistäkin tylsän-harmaan-ankeen-väritöntä pikapostausta on luettu kiitettavästi. Olin aikonut laittaa kuvan lenkkimaastoistani eiliseen postaukseen, mutta tekniset vempaimet halusivat olla yhteistyötä vastaan, enkä saanut siirrettyä kuvia puhelimesta iPadiin. En sitten jaksanut kuvan takia enää avata läppäriä, vaikka laiskuuttanihan tämäkin lause taas todistaa...joskus sitä vaan möngertää siitä, mistä aita on matalin - pyydän sitä anteeksi ja kiitän jälleen nöyrästi lukijoitani ja toivon teidän lisääntyvän! ;)

Päivän aiheena on kuitenkin ruoka ja tällä kertaa haluaisin vinkata parista hyvästä ruokapaikasta Lontoossa sekä Croydonissa. Itse ruokailin näissä huhtikuisella reissullani. En aio postata kuvia fish and chips -annoksesta, joka lienee perinteisin englantilainen herkku(?), vaan menustani löytyi hieman eksoottisempia annoksia. Koska Iso-Britanniassa on valtavat määrät eri etnisten ryhmien edustajia, myös ruokakulttuurien skaala on todella laaja.

Chiquito - Mexican restaurant

Leppoisa meksikolainen ravintola aivan Lontoon sydämessä Leicester Square'lla. Naapurissa sijaitsee mm. Odeon elokuvateatteri, jossa monet suurista ensi-illoista järjestetään. Chiquiton terassilta voi siis tälläisenä iltana bongata isonkin staran. ;) Itse nautimme oman päivällisemme kuitenkin sisätiloissa ilman suuria ensi-iltoja tai isoja staroja. Palvelu oli erinomaista, muutamia pikkukömmähdyksiä lukuunottamatta, ja ruoka herkullista. Hintakin oli siedettävä, jopa yllätyin positiivisesti, sillä annoksemme olivat jotain kympin (£) luokkaa per nuppi. Harmi, että kuvat ovat taas hieman ankeita, sillä minulla ei ollut tällä reissulla kameraa mukanani, joten kännykällä ikuistin loistavan ateriamme.


Oma annokseni oli Quesadillas BBQ Pulled pork (alhaalla keskellä, nam, vieläkin vesi herahtaa kielelle) ja veljeni tilasi South-western Meatballs'it (ylhäällä oikealla). Talon puolesta pöytäämme tuotiin hennosti grillimaustettuja popcorneja, jotka yllättivät minut herkullisuudellaan. (Osaiskohan niitä tehdä itse?) ja kaiken kukkuraksi meillä oli vielä tortilla chips'ejä ja salsaa. :P Harmi, että saapuessamme Chiquitoon, kärsin niin julmetusta päänsärystä, että talon erinomaisiksi kehutut drinksut jäivät minulta juomatta. Sen sijaan nautin tuoreesta ananasmehusta ja buranoista. :D 

Päivällisen jälkeen suuntasimme kohti Sonata Arctican konserttia. Jos konserttipostaus kiinnostaa, pääset siihen TÄSTÄ. Onneksi buranat tekivät tehtävänsä ja päänsärky oi tiessään, muutenhan mun pää olisi haljennut keikalla! Jännä, miten muutaman päivän reissusta riittää muisteltavaa ja jaettavaa teille tänne blogiin. Jaan tämänkin ruoka-aiheen kahteen osaan, joten luvassa on Ja sitten syötiin vol. 2. Vielä olisi sii pari postausta jäljellä liittyen Lontoon matkaani, vai joko teitä tympii koko aihe? No, niitä tulee kuitenkin. Voinpahan ainakin itse fiilistellä  ja muistella aivan huippuja hetkiä, joita tälläkin reissulla sain viettää ihanien ihmisten seurassa. <3

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)