lauantai 25. toukokuuta 2013

LUONNONHELMASSA

Hellouta pitkästä aikaa! Jos joku jo luuli minun luovuttaneen blogin suhteen, niin kumoan nämä luulot ja olen täällä taas. :) Pitkän pitkä viikko on takana ja taidan pikkuhiljaa elpyä siitä. Tein koko viikon 9,5 tunnin työpäiviä ja kun matkat lisätään tuohon, niin työpäivän mitta venyy yli yhteentoista tuntiin. Tästä syystä myös blogielämä on ollut aivan olematonta. Pahoitteluni siis uskollisille lukijoille, jotka olette päivästä toiseen palanneet blogiini uusien postausten toivossa ja joutuneet pettymään kun aina vaan on samat vanhat jutut. Ensi viikolla kuitenkin palataan normaaliin työtahtiin, kolleega on parantunut ja normaalit työvuorot palaavat. Jää sitten aikaa muuhunkin kuin työntekoon ja nukkumiseen. :) 

Arvatkaapa missä kirjoittelen? Raahasin aurinkotuolin puutarhaan ja kirjoitan nyt täältä luonnonhelmasta tätä postausta. Aika huippua! Aurinko paistaa, linnut laulaa, välillä ohi lepattaa perhonen ja on niin rauhallista - pelkkiä luonnonääniä. Kiitos vaan, langattomat verkkoyhteydet on keksitty! Välillä vaan meinaa olla vaikeuksia nähdä, mitä näytöllä on, kun ilma on niin kirkas. :DAiemmin päivällä kuljeskelin kameran kanssa ihan tässä pihapiirissä ja muistikortille tallentui taas läjäpäin kuvia kaiken maailman luonnonihmeistä. Olen kovasti harkinnut makrolisäkkeen ostamista kameraani, kun kuitenkin kukkien ja kaikenlaisten ökkömönkiäisten kuvaaminen on joka kesäinen harrastukseni. Nyt käytössäni on pelkkä perussetti, joten lähikuvat ovat myös sen mukaisia. Kovin lähelle ei pääse.


Kesä tuli tänä vuonna aivan uskomattoman äkkiä, sillä pari viikkoa sitten kuvasin vielä lehtien silmuja. Nyt puissa on täydet lehdet ja metäsmansikat kukkivat, omenat pian ja linnut saavat jo poikasia.
Tänäkin kesänä pikkuruisessa kasvihuoneessani komeilee muutama tomaatin taimi sekä yksi paprika. Kiitos A:n kummille, joka meille aina kasvattaa ja lahjoittaa taimet. :) Nyt vaan hoivaillaan ja odotellaan satoa vesikielellä. Lähiruokaa parhaimmillaan. :P Kasvihuoneen nurkalla roikkuu äidin värkkäämä risuharakka. Myös vaskitsa oli lähtenyt kauniina päivänä liikkeelle, minne lie oli menossa puutarhan poikki? Mukavaa lauantai iltaa!
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)