lauantai 11. toukokuuta 2013

SHOPPING @ CROYDON vol. 2

Jaahans, jatketaanpa shoppailupostausta. Tämä on siis Lontoon matkaani liittyviä postauksia, jonka ostosreissusta syntyi kaksiosainen juttu tänne blogiin. Mikäli ensimmäinen osa jäi lukematta, pääset siihen tästä. Ensimmäisessä osassa esittelin ostamani vaatteet, nyt ovat vuorossa asusteet.

Balleriinat (jotka pääsivät tositoimiin jo samaisella reissulla :) ) : Fusion
Vyö: New Look

:)
Laukku : NextKaapistani ei löytynyt Vuittonia ennen tätä matkaa, eikä ole tämän matkan jälkeenkään. :) Tämmöisenä tavan tallaajana tulen hyvin toimeen ilmankin. Ja vaikka rrrakastan vaatteita, kenkiä ja laukkuja, löytyy myös ketjumerkkien valikoimista aivan siistejä ja laadukkaita tuotteita minun tarpeisiini. Ja onpahan, mistä haaveilla. Kyllä minulle ne Vuittonit, Furlat ja Mulberryt kelpaisi, mutta jossain kai se raja näillä tuloilla menee. :D

Täällä jyrähteli ukkonen, mutta aivan meidän kohdalle se ei osunut ja nyt jo aurinkokin kurkistelee. Hyvä niin, sillä pitihän se kannustaa Suomea jääkiekko-ottelussa Itävaltaa vastaan. Ja miten hienoja pelejä ovat pelanneetkin tänään sekä eilen Venäjää vastaan! Molemmista hienot voitot! :) Oikein muukavaa lauantai iltaa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)