maanantai 6. toukokuuta 2013

SHOPPING @ CROYDON

Nyt viimein niitä Lontoon reissun ostoksia. Kävin tuossa viime kuun puolella Lontoossa ja pikkuhiljaa olen postaillut matkan "antimia". Tarkkaan ottaen olin Lontoossa reissun aikana hyvin vähän, mutta Suur-Lontooseen kuuluvassa Croydonissa sitäkin enemmän. Ostoksetkin tein sieltä, koska matka tukikohdastani Croydonin keskustaan oli lyhyt ja liikkeet ovat  kutakuinkin samat. :)

Croydonissa sijaitsee kolme suurta ostoskeskusta Centrale Shopping Centre, The Whitgift Centre ja House of Fraser, joista löytyy satoja liikkeitä. Mainittakoon H&M, Vero Moda, River Island, New Look, DKNY, Mulberry, Ted Baker ja Zara. On siis vara valita edullisista merkeistä aina luksusbrändeihin. Miksi siis lähteä merta edemmäs kalaan (lue: Lontoon keskustaan)?

Vietimme mukavan päivän veljeni kanssa kauppoja kierrellen. Veikkakin oli tosi innoissaan. :D Valinnan varaa on äkkinäiselle niin valtavasti, että paljouteen tuntuu pökertyvän ja äkkiä valtaa tunne, ettei löydä mitään. Jotain kuitenkin jäi shoppailukierrokselta mukaankin - jotain jäi myös ostamatta, joka jäi vähän harmittamaan. Toisaalta matkalaukkuuni ei olisi mahtunut enää mitään...

Eläinkuosi topit: Shop4Less, alempi päätyi äidilleni :)

Inkakuosinen toppi ja vyö (ei kuulu toppiin): New Look
Farkut: Shop4Less

Kaikkien ostoksieni hinnat asettuivat 4 - 21 £:n väliin (n. 5 - 25 €) eli edullisia ostoksia tein. Toki kirpparilta ostamani kaulakorut olivat vieläkin edullisempia (niistä juttua täällä). Halpa voi olla myös hyvää, sillä aikoinaan ostin kahdella punnalla ballerinat, joilla olen talsinut kaksi kesää. Ainoa vika niissä on likaantunut sisus, muuten kengät ovat ehjät ja käyttökelpoiset. :) Tämmöset rytkyt tarttui Croydonista mukaan tällä kertaa, poislukien takki, josta ei ollut laittaa kuvaa tähän. Ostin vajaalla yhdeksällä punnalla hieman pidemmän, trenssiä muistuttavan tumman takin. Rennompaa tyyliä takkiin tuo huppu ja college(!) kangasta muistuttava kangas.

Ostamani asusteet ja kengät ajattelin esitellä erillisessä postauksessa, joten shoppailupostaus onkin kaksiosainen. ;)

2 kommenttia :

  1. Ompa ihania! Varsinki noi farkut!:) Ja mie kun oon luullu Englantia kauttaaltaan kalliiks maaks..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Jätin suosiolla ne kalliimmat liikkeet väliin. ;) Itse olen saanut vuosien mittaan sen käsityksen, että tämmöstä peruskamaa saa aika edullisesti, mutta tottakai merkkituotteet maksaa sitten enemmän.

      Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)