keskiviikko 1. toukokuuta 2013

VAPUN VIETTOA

Heips!Vappu alkaa olla takana tältä vuodelta. Eilinen ilta meni mukavassa seurassa syöden, saunoen ja kuohuviiniä maistellen. Laitoin meille kevyen iltapalan ja vappupöydässä oli tarjolla nakkeja, lämmintä perunasalaattia sekä tuoresalaattia. Vieraat toivat tullessaan vielä suolaisia naposteltavia, juustoja sekä hedelmiä. Illan päätteeksi syötiin vielä jäätelöä. :)


Vapun päivää vietimme Lappeenrannassa grillailun merkeissä. Grillikausi on siis avattu ja isäntäväen uutukainen grilli testattu. Grillistä valmistui nälkäisille erilaisia pihvejä, täytettyjä herkkusieniä ja maissia. Lisukkeena oli vielä uunissa tehdyt lohkoperunat. Jälkiruuaksi saatiin simaa ja juustokakkua. Nam! Kiitosta vaan isäntäväelle maistuvista tarjoiluista.


Alla kuvassa uupunut vapun juhlija. :D Kipuna oli mukana tutustumassa kaupunkielämään. Sängylle meno oli kiellettyä, joten näppärä ipana ratkaisi asian näin. Unikaverina mamman takki.


Nyt on aika alkaa rauhoittumaan. Pari päivää pitäisi tehdä taas töitä ja sitten onkin jo viikonloppu ja vapaata. Hiphei! Huomenna pääsen kampaajalle sekä kynsihuoltoon. Molemmille on aikamoinen tarve, sillä kaksi kynttä on irronnut kokonaan. Merkillistä tämä kynsien irtoaminen. Kolme vuotta minulla on ollut geelikynnet ja nämä ovat ensimmäiset irronneet... Mukavaa loppuviikkoa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)