perjantai 31. toukokuuta 2013

VIIKKO PULKASSA

Heips! Otsikointi ei ehkä ole aivan vuoden aikaan sopiva, mutta ei välitetä siitä. Omalta osaltani työviikko on tehty ja viikonloppu voi alkaa. :) Aika on mennyt vähintääkin kuin iltamissa konsanaan tai pikakelauksella, jos asian haluaa siten ilmaista. Mitään sen kummempaa ohjelmaa ei ole ollut, mutta johonkin se aika vaan menee.  

Mainitaan kuitenkin viikon tapahtumista talviturkista riisuuntuminen(!) ja uudet kynnet. Nyt on nii-in pinkit kynnet, että! Mitä talviturkin heittoon tulee, niin ihan hevillä minua ei keväällä järveen saa, mutta karaistin mieleni ja loiskautin lampeen toissa iltana saunareissulla. Vesi oli (pakko myöntää) melko lämmintä jo. Kyseessä on tosin pieni, tummavetinen lampi, joten vaikkapa Saimaaseen ei olisi mitään asiaa. :D No, tästä uintireissusta ei ole kuvamateriaalia, mutta laitetaanpa kuva näistä herkullisista, pinkeistä kynsistä, olkaa hyvät. Mitäs tykkäätte, onko herkkuu vaiko ällöä?


Olen tässä ihmetellyt, etteikö ketään kiinnosta uudet kesämonot? Kenkiä vailla käyttäjää ja uutta kotia löydät   TÄÄLTÄ. Käykäähän ihmeessä katsomassa ja rohkeasti vaan kyselemään, luopuisin näistä kengistä ilomielin, koska minulla ei ole niille käyttöä.

Tähän samaan rakoon on hyvä myös muistuttaa, että voit seurata blogiani helposti seuraavien portaalien kautta. Klikkaamalla kuvaketta voit lisätä blogini lukulistaasi. Eli eikun klikkailemaan, jos jompaa kumpaa/molempia käytät. Luetpa blogiani niin tai näin, portaalin kautta tai jotenkin muuten, olen siitä enemmän kuin iloinen! :)


Vinkki! Lisäsin sivupalkkiin myös Lukijat- gadgetin, joten nyt voit seurata Kuplia ja kimallusta -blogia myös sen kautta. Haluan toivottaa kaikki uudet ja vanhat lukijat oikein lämpimästi tervetulleiksi!

Onkos juhlia huomenna tiedossa? Me mennään sukulaispojan yo- juhliin. Oikein mukavaista viikonloppua kaikille! :)

4 kommenttia :

 1. Hei ! (: Aivan ihana blogi sulla ! Liityin juuri lukijaks ! Haluaisitko liittyy mun blogin lukijaks? www.go-cupcake.blogspot.com (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jasmin ja tervetuloa lukijaksi! Käyn tutustumassa blogiisi. :)

   Poista
 2. Kynnet on herkut :)! Kattelin siun kenkiäkin, mutta yksissä ei miellytä kuosi ja kahdet muut ei miun jalassa pysy mallinsa vuoksi :/. Koko olis varmaan ollu sopiva... mutta näkymisiin! Mimmu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja harmi tuo kenkäasia. Taitaa olla piiiitkät piuhat, kun nyt vasta älysin vastata! :)

   Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)