tiistai 11. kesäkuuta 2013

3 PURNUKKAA KOSMETIIKKAA

Moikka! Käännetäänpä katse tänä iltana purkkien ja purnukoiden maailmaan ja ihastellaan muutamia kosmeettisia tuotteita. Olen hiljattain lisännyt jo ennestään valtavaa kokoelmaani kolmella lisäpurnukalla ja tällä kertaa sisältöinä on meikkivoidetta, tehohoitoa kasvoille sekä kosteutusta hiuksille. Tavoistani poiketen, mukana myös ei-Oriflame tuotteita. Tosin, ettei totuus aivan unohdu, niin pitihän tähänkin postaukseen yksi ko. firman tuote ängetä. :D Alapuolella pääosien esittäjät.
Vasemmalta Giordani Gold Adaptive Foundation (Oriflame), Vitamin C+ Kirkastava tehohoito (Lumene) ja MoistRepair leave-in conditioner (KMS California). Aloitetaan tuotearviot samaisessa järjestyksessä.

Giordani Gold Adaptive Foundation

Pitkästä aikaa päätin investoida meikkivoiteeseen ja tämä kevyeksi kehuttu voide oli valintani. Kevyeksi sitä ei ole kehuttu turhaan, sillä voide tosiaan on sitä. Meikkivoide tasoittaa ihon omaa sävyä sekä pieniä ihon virheitä. Lopputulos on huomaamaton, mutta omaan makuuni riittävä. Jos vaatii meikkivoiteelta mattaista ja täysin peittävää lopputulosta, ei tämä tuote ole paras vaihtoehto. Tykkään kovasti myös pumppupullosta, johon meikkivoide on pakattu, helppo ja siisti käyttää. Tuotetta ei ole testattu eläimillä ja se soveltuu valmistajan mukaan erityisesti normaalille ja sekaiholle. 

Lumene Vitamin C+ kirkastava tehohoito

Jonkin aikaa olin haikaillut tuotetta, joka kirkastaisi ihoa ja pienentäisi ihohuokosia. Tätä ongelmaa (laajentuneita huokosia) on alkanut ilmaantua poskille nenän läheisyyteen sekä ajoittain myös leuan seutuville. Olen mietinyt, ovatko ne aina olleet siinä? Eräällä ruokaostosreissulla askeleeni veivät minut kaupan kosmetiikkaosastolle ja tämä seerumi valikoitui ostoskoriini. Tuotteesta yli 90 % on luonnon raaka-aineita ja seerumilla onkin lakan herkullinen väri. Erityistä plussaa tälle tuotteelle antaa kotimaisuus sekä eläimillä testaamattomuus. Käytössä seerumi on vaikuttanut oikein lupaavalta. Näin kesällä ihoni ei ole aivan yhtä kuiva kuin talviaikaan, joten seerumia voi käyttää kerran, pari viikossa ilman, että iho alkaisi suorastaan rasvoittua. Yksi tuubi kestänee ja kestänee eli kyseessä on riittoisa tuote. Talvella menekki voi olla suurempi? Olen käyttänyt tuotetta lähinnä niihin alueisiin, jotka ovat itseäni vaivanneet ja huokoset todella näyttävät pienentyneen ja iho on selvästi kirkkaampi. Tästä tuli uusi lemppari tuotevalikoimaani. :)

KMS California MoistRepair leave-in Conditioner

Olen ihastunut ja koukuttunut hiuksiin jätettäviin hoitoaineisiin. Ja nimenomaan suihkutettaviin tökötteihin. Hyllystäni löytyy näitä - no, valikoima. Edellisellä kampaajakäynnillä päätin vielä lisätä reiluhkoon laskuuni jotain kivaa tukalleni ja hyllystä valikoitui kosteuttava suihkehoitoaine. Kesäaikaan aurinko kuivattaa hiuksia, aivan kuten talvella lämmitys ja pakkanen, joten kosteutus varsinkin vaalennetulle hiuspehkolle on paikallaan. Lisäksi tuote selvittää hiusta. Suositellaan käytettäväksi pyyhekuiviin hiuksiin, mutta tuntuu toimivan myös kuivaan tukkaan. Mukava, kevyt tuoksu. Helppo, nopea ja siisti käyttää. Hieman hintava tuote, mutta toisaalta melko riittoisa.

Että tälläisiä tuotteita... onko kokemuksia näistä tuotteista tai kenties jotain kysyttävää näihin tuotteisiin liittyen? Vastaan mielelläni kysymyksiin parhaani mukaan. :)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)