maanantai 17. kesäkuuta 2013

GUESS SANDAALIT

Josko eilen tuli hieman naristua ja nuristua, niin nyt sitä vastoin haluan ylistää kahtakin eri kauppaa. Etsiskelin tässä äskettäin kuumeisesti vaaleita, korokepohjallisia avokkaita tai sandaaleja. Kriteerinä näillä oli myös, että kengissä on oltava jonkin sorttinen kiinnitys nilkan / jalkapöydän ympäri, koska muuten minulla ei ole toivoakaan, että kengät pysyisi jalassa.

Sitten Fashionstoresta löytyi nämä kengät. Koko minua hieman huolestutti, sillä 37 oli pienin saatavilla oleva koko tästä beigestä (saatavilla myös pinkkinä) kengästä. Laitoin kuitenkin kenkäparin tilaukseen ja tilausta seuraavana päivänä sain tekstarin, jossa kerrottiin kenkien olevan lähipostissa. :) Kengät olivat täydelliset siihen tarkoitukseen, johon ne ovat tulossa, mutta se koko. Isot kengät pieniin jalkoihin, ei voinut mitään. Kiitosta Fashionstorelle pikaisesta toimituksesta.


Sitten keksin soittaa entisen kotikaupunkini Jessica K -liikkeeseen, jonka tuotevalikoimaan kuuluu mm. Guess -tuotteet. Ja kuinka ollakkaan, heillä oli yksi pari kyseistä kenkää koossa 36. No, minä tuli hännän alla heti työpäivän jälkeen liikkeeseen ja kylläpä olin onnellinen tyttö, kun koko oli juuri oikea! Lämmin kiitos Jessica K:n ihanalle myyjälle, joka  puhelinkeskustelumme perusteella vieläpä varasi kengät minua odottelemaan. Ette arvaakkaan, miten tärkeät nämä kengät minulle ovat, kiitos erinomaisesta palvelusta! :)Lyhyesti kenkien ominaisuuksista: Kengissä on nahkainen sisus, kiva krokokuosi sekä viehättävät, kultaiset G -logot koron yläosassa. Koron korkeus noin 11 cm ja korokepohjaa parin sentin verran. Korkeasta korosta huolimatta tukevat jalassa.
Ja ah, niin kauniit!

Psst! Bloggaajat huom. Cava -blogissa kiva arvonta sekä aina jotain mukavaa ja mielenkiintoista luettavaa. ;)

2 kommenttia :

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)