sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

JÄNNÄT HETKET

Taas hujahti monta päivää ilman pihahdustakaan tältä suunnalta. Meillä eletään monella tapaa jänniä aikoja. Torstaina hurautettiin äitini kanssa työpäivän päätteeksi naapurikaupunkiin shoppailemaan erästä eritystä juttua ja onnekseni tärppäsi heti ekalla yrittämällä. :) Perjantaina tein vaihteeksi lähes kymmenen tunnin työpäivän ja eilinen taisi mennä vähän toipuessa viikon aikana kertyneestä univelasta ja väsymyksestä, en siis tehnyt mitään mainittavaa.

Suurin jännä on koiramme Siiri, jonka pieniä pentusia odotellaan syntyväksi hetkellä minä hyvänsä. Mokoma pitää hulluja jännityksessä, vaikkei kyllä käy hirmuisesti kateeksi, sen verran tukalalta tulevan äidin olotila vaikuttaa. Päivät on jo täynnä, joten kätilötouhut kutsuvat piakkoin... Vielähän tuo äsken ulkoili möhömahansa kanssa melko rauhallisen oloisena, kuten kuvasta näkyy. :)

Eilen oli Siirin ensimmäisen pentueen 1-vuotissyntymäpäivä ja Martta avasi näyttelyuransa. Hirmuisesti ei koiria olla näyttelyissä käytetty, mutta joitain kertoja kuitenkin. Itse jäin vahtimaan kotiin vauvamasua ja A oli Martan kanssa näyttelyreissulla. Martta ylitti itsensä hienolla arvostelulla ja varsinkin hienolla käytöksellä. Go Martta! 

Myöhästyneet onnittelut Martalle, meidän omalle kakaralle! <3Siirin h-hetkestä sekä Martasta voi lukea enempi TÄÄLTÄ.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)