maanantai 3. kesäkuuta 2013

TOUKOKUU KUVINA

Heissan! Eilen kirjoittelin haluavani tehdä jonkinlaisen kuvakimaran toukokuusta ja nopeasti tulleesta kesästä. Tänään en enää haluaisikaan tehdä niin, vaikka olen edelleen hämmentynyt kesän yhtäkkisestä puhkeamisesta. Nautin aivan mielettömästi tästä hellivästä lämmöstä, jota on viime päivinä riitttänyt. Voi, kunpa tämmöset päivät olisi aina vapaapäiviä...  Ainahan sitä saa ja pitääkin haaveilla, vaikka sitten mahdottomasta.

Huolimatta siitä, että mieli kuvakimaran suhteen on muuttunut, aion kerrankin pysyä suunnitelmassa. Blogini ei kuitenkaan ole muuttumassa täysin viherpiipertäjän päiväkirjaksi, vaikka varsinkin näin kesäaikaan paljon vietänkin aikaani tuolla pihamaalla tonkien, ihmetellen, nuuhkien, katsellen sekä kuulostellen. Luonto on muuten parasta aikaa täynnä toinen toistaan hurmaavampia tuoksuja!

Mutta aloitetaan. 


5.5.13 puut olivat paljaat, sateen jälkeen pellon yläpuuolella pyörähteli ilmavirran mukana höyrypatsas.


8.5.13 Ensimmäiset narsissit ilmaantuivat pihallemme. Nurmi vihertää osittain.


11.5.13 Melko ankeeta vieläkin.


14.5.13 Ruoho ja puut vihertävät selvästi. Aurinko paistaa, ihanaa!14.5.13 Ahdas kaksio?


14.5.13 Perhosparkki


25.5.13 Kesä!
31.5.13 Ukkospilviä. Meillä aurinko räkötti ja nämäkin pilvet lipuivat ohitse jyrinän saattelemana.


Vihreää ja vehreää, täysi kesä. 


Toukokuun viimeisen päivän kunniaksi ulkoilutin myös ruohonleikkuria, jota muuten on saanutkin tehdä niin paljon kuin on vaan intoa riittänyt. Tämä leikkuu meni urheiluhengessä ja ajelin koko pihan tällä enkä ajattevalla. Voin kertoa, että aikaa tuhraantui kiitettävästi, hikikin taisi touhussa tulla ja vettä tuli hörpittyä litratolkulla.


Vähän lisädramatiikkaa Olympuksen taiteellisilla efekteillä.

Näin. Muun muassa nämä kuvat tallentuivat toukokuun aikana kameran muistikortille. Ja voitaneen todeta, että kesä tupsahti muutamassa päivässä täyteen mittaansa. Luonto on vaan niin ihmeitä täynnä! Seuraavalla kerralla jatketaan muilla aiheilla. Siihen asti, moro!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)