maanantai 10. kesäkuuta 2013

UUDET AURINKOLASIT

Erään kilpailun innoittamana tuli hommattua uudet aurinkolasit, tuttavallisemmin arskat. Viime kesänä ostin useat halpislasit, mutta tällä kertaa päätin panostaa edes vähän myös merkkiin. Ajatushan lähti nähtyäni kertakaikkisen ihanat Dolce&Gabbanat. Pari päivää aiemmin olin sattumalta huomannut erään optikkoliikkeen mainoksen ja perjantai aamuna jo marssinkin kyseiseen liikkeeseen äiti toisessa käsipuolessa makutuomarin virkaa toimittamassa.

Liikkeessä ei harmikseni (ja rahansäästöksi) ollutkaan Dolce&Gabbanan aurinkolaseja, vaikka merkki kuuluukin ketjun valikoimaan. Sovittelin pareja muita laseja, mutta jotenkin päädyin ensimmmäisenä telineestä nappaamiini laseihin. Ne vain tuntuivat parhailta päässä, linssit olivat parhaan väriset ja olivat kaikin puolin mieleeni. Mieleeni oli myös se, että kyseessä olivat halvimmat yksilöt neljistä laseista, joita sovittelin. No, eipä Guess'ia oikein voi verrata Versaceen tai  Gucciin, mutta näissä oli muutakin kohdallaan kuin pelkkä hinta. :)Laseissa on sitä pientä särmää, jota kaipasin suurien kärpäslasien jälkeen. Kuvista ei oikein käy ilmi, että sangat ovat tummanruskeat ja niissä on lisäksi ripaus leopardia. Rauurrr!

Mitäs mieltä, minkä malliset lasit ovat in? Paljonko aurinkolasit saavat maksaa?

2 kommenttia :

  1. Todella kauniit lasit ja sopii sulle tosi hyvin! :) itse pidän Guessin tavaroista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos nätistä kommentista. Guess on myös omaan makuuni ja salakavalasti meille on muuttanut viime aikoina useampiakin Guess -tuotteita. :)

      Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)