keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

UUSI TOPPI

Hellurei hellettä! Ihan mieletön keli, ei voi muuta sanoa! Vaikka itse tästä nautinkin, niin haluaisin muistuttaa teitä kaikkia myös helteen nurjasta puolesta - vaanivasta nestehukasta, auringon pistoksesta sekä ihon palamisesta. Muistakaa siis suojata itsenne aurinkosuojavoiteella, kunnollisella hatulla ja muistakaa nauttia tarpeeksi nesteitä. Vesi käy hyvin, mutta keho tarvitsee myös suolaa/sokeria, joten esim. vissy ja mehukin käyvät hyvin.Itse olen kärsinyt joskus auringonpistoksen ja voin kertoa, ettei ole mukava "tauti" se! Niin, ja muistakaa myös lemmikkien viilentäminen!

Nyt kun "valistusosio" on suoritettu, ajattelin vilauttaa juhannusaaton asuani ja ennen kaikkea uutta toppia, jonka ostin heräteostona ennen juhannusta ruokaostosreissulla. Vaikka aiemmin arvelinkin topin kokoa (en vaivautunut sovittamaan), osoittautui se oikein sopivaksi ja mieleiseksikin. Kas tässä.


Asuni oli ehkä hyvin yksinkertainen, mutta mitäpä muuta kotijuhannus oikeastaan vaatii? Rennot ja mukavat vaatteet ennen kaikkea. Toppi siis Citymarketista ja shortsit Halensilta.

Aina ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan, vaan kivoja vaatteita voi löytää vaikka sitten sieltä ruokaostosten seasta. :) Topissa on mielestäni mukavia pikku yksityiskohtia sekä kesän kuuma väriyhdistelmä musta ja valkoinen. Kaiken kukkuraksi hintalapussa luki -50%, mikä on aina  positiivinen yllätys.

Olettekos jo ehtineet alennusmyynteihin tai tehneet muuten hyviä ostoksia viime aikoina?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)