sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

WANHOJA AUTOJA

Moikkamoi! Viikonloppu alkaa olla jo lopullaan ja on aika luoda sen kulkuun pieni katsaus. Perjantaina tein taas pitkän päivän töissä (07.45-17.45) ja töistä kaahasin hirmu kyytiä oman kylän paikallisraveihin. Päivälle tuli mittaa ihan kiitettävästi, olinhan startannut liikkeelle ennen aamu seitsämää ja kotona oltiin noin ysin pintaan illalla. Kuva-aineistoa tältä reissulta ei ole.

Lauantai kului talkoohommissa edellispäivän tapaan hevosvoimien parissa. Nyt hepat olivat vaan konepeltien alla. Viikonlopun aikana järjestettiin vuotuinen Suur-Saimaan ympäriajo, johon osallistuu vanhoja autoja ympäri Suomen. Ympäriajo on ennen kaikkea ei-niin-vakava-mielistä puuhaa, vaikka vanhojen autojen parissa askartelu onkin monelle sydämen asia. Osallistujat kiertävät viikonlopun aikana kauniin Saimaan ja pysähtyvät 10:llä rastilla suorittamaan leikkimielisiä tehtäviä, syömään ja yöpymään.

Kuvasatoa Puumalan rastilta. 


# 105 Studebaker Gt Hawk vm. -63, # 76 Borgward Isabella Coupe vm. -60
Mukana myös raskaanpaa kalustoa sekä BeeGees. :)
Viimeiseksi panttasin tämän ihanuuden: Cadillac Coupe de Ville vm. 1959. Varsinainen kaunokainen! Ja värikin olisi just eikä melkein omaan mieleen ja makuun sopiva. Olen ihastunut! :)

Cadillacien siivet
Cadillac Coupe de Ville vm. -59
Tälläsissä merkeissä lauantai. Tämä päivä vierähti kotosalla pyykkäillen ja ihmetellen. Huomenna eletään jo heinäkuuta ja mamin karva-armas täyttää kahdeksan vuotta. Tavataan ensi kuussa! ;)

2 kommenttia :

  1. Upeita ovat, taas kerran! Tarkistin omat, viimevuotiset kuvani, tuo viimeinen ihanuus oli paikalla silloinkin. Muistaakseni omistaja kertoi auton värin olevan nimeltään"aavikon hiekka".

    VastaaPoista
  2. Aavikon hiekka...hmm. No, kaunis auto jokatapauksessa. Paljoa en ehtinyt katselemaan, kun hommissa tuolla rastilla olin, voin vain arvailla kenellä oli minkälainenkin auto. :D

    VastaaPoista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)