tiistai 16. heinäkuuta 2013

LOMA SÄPINÖITÄ

Moikka! Monta päivää olen taas viettänyt ihan mykkänä tänne blogin suuntaan, vaikka perjantaina alkoi loma. Kaikenlaista hässäkkää on piisannut eikä toistaiseksi juuri rauhoitu, joten tätä seuraava postauskin voi tulla vasta päivien päästä. Nytkään ei ole oikein aikaa jaaritella, joten lataan tähän kuvia viime päiviltä. Olkaapas hyvät!

Että tämmöstä tännepäin. Melkolailla hevospainotteinen viikonloppu, kuvat viime perjantaista sunnuntaihin. Jotkut teistä saattaa toisen kollaasin kuvista tehdä jotain johtopäätöksiä. Joo, en yleensä hortoile kylillä ajokypärä päässä. :D Paljastettakoon nyt, että minusta tulee tulevana lauantaina rouvashenkilö. <3 Menneenä lauantaina rakkaat ystäväni järkkäsivät minulle maailman parhaimmat polttarit, kiitos vielä kerran. Sunnuntaina oli vuorossa Mikkelin St. Michel ravit isän, veikan ja A:n kanssa, joten hevosteema jatkui mukavasti läpi viikonlopun. :)

Vielä on paljon valmisteluja häiden suhteen, joten ymmärtänette, että olen ollut/olen hieman kiireinen siitä syystä. Palailen kuitenkin blogin pariin, kun enimmät hässäkät ja säpinät on ohi. Ihanaa tätä viikkoa kaikille!

3 kommenttia :

 1. Voi miten olikin mukavaa lauantaina ja ihan mieltä lämmittää, että tykkäsit ilmeisesti polttareista :). Ja hieno juttu sekin, että "kykenit" raveihin sunnuntaina ;). Vähän kyllä harmittaa, kun ei tullu noita kuvia otettua sillon illalla juuri lainkaan, mutta ehkä ne hetket säilyy muistoissa kuitenkin... Nyt vaan sitten toivotaan, että ensi lauantain sääennuste muuttuu aivan toisenlaiseksi mitä se tällä hetkellä on!

  VastaaPoista
 2. Joo, se oli sitten Mimmu, joka tuon kommentin äsken kirjoitti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä muistot säilyy, vaikkei niitä kuvia nyt niin illalla otettukaan. Mukavaa oli, vaikka kaikki ei niin käsikirjoituksen mukaan mennytkään, kukapa nyt olis arvannut, että se lehmäkin haluaa synnyttää just kesken polttareiden. :D Ois ihan pitänyt käydä sitä kattomassa!

   Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)