maanantai 1. heinäkuuta 2013

TATUOINTI RANTEESEEN

Moikka! Käväisin viime viikolla ottamassa uuden tatuoinnin. Vaikka tatuointini ovat minulle henkilökohtaisia ja  niillä on oma merkityksensä, haluan kuitenkin näyttää sen teille. Tuo henkilökohtaisuus ja merkitys- höpötys on lähes kliseistä, mutta vaikka ne ovat myös koristeita, niin silti niillä on se tietty merkityksensä. Niin myös tällä, vaikka tämä ei olekaan uniikki kuten muut tatuointini ovat.


Mietin kauan tuota kieli asiaa ja viimein päädyin italiaan, sillä se on kaunis ja jotenkin vahva, tunteelinen kieli. Oikea fontti löytyi netin ilmaisfontteja selailemalla. Tatuointi sijaitsee ranteen ulkosyrjällä, joten se ei ole koko ajan esillä, vaikka tavallaan aika näkyvällä paikalla onkin.

Tatuoinnit jakavat tunnetusti mielipiteitä, vaikka ovatkin nykyään melko yleisiä. Mielestäni on jokaisen oma asia, millaisia tatuointeja ottaa tai ei ota. Toki olen kauhistellut ihmisten ottamia kuvia, joko niiden aiheen tai sijainnin vuoksi, mutta niin varmaan moni muukin, vaikka itsellä olisikin tatuointi. Äärirajoille mentäessä ainakin oma ymmärrys on koetuksella. Sanotaan, että tatuointeihin jää koukkuun eli aina haluaa vaan lisää. Mieleni on kuitenkin rauhallinen ja oloni onnellinen. Nähtäväksi jää, vieläkö joskus?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)