torstai 29. elokuuta 2013

CASE: KÄNNYKKÄ

Moikka! Olin haaveillut tästä Ted Bakerin söpöläisestä jo kauan aikaa. Tuurikseni kotelo käy myös tuolle minun "vara"- Lumialle, sillä iPhoneni on maailmalla (tästä lisää jäljempänä tässä postauksessa). Hieman nafti kotelo kyllä Lumialle on, toivottavasti ei veny liiaksi? Ei malttais antaa tämän olla käyttämättä, niin söpö se minusta yksinkertaisesti on.

Usko kännyköihin on nyt kyllä ollut melkoisella koetuksella. Ostin tuossa vuoden alussa iPhonen, joka nyt on mykkä, tiltissä, kaput, ei toimi. Itse asiassa se puhelin on ollut mykkä jo pitkään. Sitä ennen minulla oli noin puoli vuotta käytössä Nokian Lumia, josta hajosi sen puolen vuoden aikana mikrofoni. Eikä vaan kerran - vaan kahdesti!! Siis ihan oikeesti! Tänään hajosi vuorostaan sen Lumian autolaturi.... Kun iPhone on nyt huollossa/ vaihdossa/ tai mitä sille nyt siellä sitten tapahtuukin, niin olen käyttänyt tuota vanhaa Lumiaa, jonka mikrofoni on edelleen rikki. Voin edes lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä. Heh! Onko mun yllä joku kirous, kun puhelimet hajoilee näin? Ymärtäisin asian, jos pitäisin puhelimia jotenkin huonosti, mutta kun käsi sydämellä, pidän kännykästäni hyvää huolta. Ne eivät koskaan ole taskussa tai laukussa muiden tavaroiden seassa tai jos ovat, niin sitten kotelossa. En heittele puhelintani vaan lasken sen aina varovasti kädestäni. Lapseni, joita minulla ei ole, eivät tiputtele tai kaltoin kohtele puhelinta puolestani. En sauno tai ui puhelimen kanssa (tämä nyt lienee itsestään selvää suurimmalle osalle meistä). Ja silti vaan nämä mokomat viitsii temppuilla minun kustannuksella! Aargh!

Ja silti, tämä Ted Bakerin ihana kotelo oli ostettava...vaikka juuri nyt minulla onkin vihan ja turhautumisen sekaiset tunteet koko kännyköihin.

Asiasta kukkaruukkuun... Jos rehellisiä ollaan, niin ihmetyttää, miksei ehdotuksia uuden kynsituotteen nimeksi ole tullut juuri lainkaan, vaikka kilpailupostaus on herättänyt suuren kiinnostuksen. Hyvät ihmiset, käykää ihmeessä ehdottamassa ja osallistumassa! Kilpailu on ehdottomasti maanlaajuinen ja vastaan mieluusti kaikkiin kysymyksiin, mikäli jokin kilpailun säännöissä tms. herättää kysymyksiä. Ehdotukset/ kysymykset kommenttiboksiin tai sähköpostiini (kupliajakimallusta @ gmail.com <-- poista välit). Kilpailupostaukseen pääset klikkaamalla tästä.

Huominen vielä ja sitten olisikin taas viikonloppu ja monelle meistä se tarkoittaa vapaata! Tsemppiä huomiselle joka tapauksessa! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)