torstai 1. elokuuta 2013

ELOKUU

Heissan! Heinäkuu oli ja meni. Pikainen katsaus sinne on kuitenkin vielä paikallaan. Laskin, että olin ahkerana blogin suhteen vain 9 kertaa! Kuulostaa ja näyttää melko laiskalta. Viime kuun viisi suosituinta postausta olivat kaikki viime kuulta, lukuunottamatta yhtä huhtikuulta listalle pompsahtanutta postausta. Tuon postauksen aihe oli ajankohtainen silloin, mutta hakusanoilla kauneus, hyväolo ja Oriflame, on ainakin päässyt / joutunut kyseiseen postaukseen. :) Linkit heinäkuun top 5 postauksiin löytyvät tämän postauksen lopusta.
Pienet "marjanpoimijat".
Muistatteko, kun joskus keväällä kirjoittelin kukista ja aikomuksestani opetella hyödyntämään luonnonkukkia tämän kesän aikana. Noo, se opettelu on jäänyt melko olemattomiin, mutta nyt olohuoneessa muutama "risu" tököttää maljakossa. Lienee viisasta vielä jatkaa opiskelua - nyt saa nauraa, kuvat alla.  :DKoitin yhdistää kukkapenkistä koiranpentujen katkomia liljoja sekä muutamia luonnonkukkia. Varsien ympärille kietaisin vielä pusikosta löytämääni elämänlankaa ja oudolla, kummalla tavalla muutama kukka näyttää... ihan kivalta. No, eihän tällä mitään kukkiensidonnan kisaa voitettaisi! :D

Kohta on tarkoitus lähteä ystävän luo piknikille ja iltaa istumaan. Sää ei taida suosia meidän piknikhaaveita, mutta siinä hengessä mennään, kun niin oli tarkoitus. Ehkä emme kuitenkaan istu viltillä taivasalla, niin sitkeitä emme kuitenkaan taida olla? Ei säätilaus osunut aivan nappiin, mutta asenne ennenkaikkea! Morjens!

Heinäkuun top 5 postaukset olivat: Kaupunki-ikävää, Tatuointi ranteeseen, Maximekossa, Loma säpinöitä ja se vanhempi postaus Uutuuksia!. (Huom. viime mainitun postauksen tuotteita toki edelleen saatavana Oriflamelta)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)