keskiviikko 14. elokuuta 2013

EMP.FI VERKKOKAUPPA

On synkkä ja myrskyinen yö (lähes). Lähes koko päivän on satanut, välillä vähempi, välillä enempi, pääasiassa enempi. Pakostakin alkaa syksyfiilis ottamaan vallan pienestä ihmisestä. Hetki sitten kirjoittelin halustani mustaa laukkua kohtaan ja samoissa värimaailmoissa liikutaan nytkin. Jokin aika sitten postilaatikkoon oli tuotu EMP.fi'n uusi tuotekuvasto ja päivän sää innoitti viimein katselemaan sitä. Keräsin muutamia suosikkejani nähtäväksi, olkaas hyvät. Jos tykkäät näistä, kannattaa tsekata valikoima! ;)

kuvat: emp.fi

Haluaisin nämä kaikki! Näissä on sopivasti särmää ja tyyliä. Jos asu vaikuttaa liian synkältä, voi sitä aina piristää värikkäillä asusteilla. Tosin tuo herkullisen viininpunainen nahkarotsi ei paljon asusteita rinnalleen kaipaa, laukun ehkä, siinä se. Hei, EMP- tyypit! Jos nyt satutte tätä lukemaan, niin minulle saa lähettää tuon rotsin, kiitos! ;)

Emp.fi on hieman erilainen verkkokauppa, jossa on laaja valikoima vaatteita, bändituotteita, koruja sekä hupituotteitakin. Kaupassa on myös omat osastonsa rock- ja gootti- tyyleille, mutta myös katumuodille. Toimitus ja palautussysteemit toimivat kiitettävästi, olen täältä jotain joskus tilannutkin. Jos haluaa jotain hieman erilaista/ erilaista, osoite on www.emp.fi. Näkyypä heillä olevan oma blogikin, blogiin tästä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)