sunnuntai 25. elokuuta 2013

KILPAILU - UUTTA KYNSISSÄ

EDIT 1.9.13: Kilpailu on päättynyt. Alkuperäisestä poiketen sain luvan julkistaa voittajan jo nyt ja voittaja on Tuija R. Onnea! Olen laittanut Tuijalle sähköpostia. :) Kiitos myös kaikille niille, joissa kilpailu herätti kiinnostusta.

Kävin torstaina huollattamassa kynsiäni pitkähköksi venyneen huoltovälin jälkeen. Tällä kertaa poistuin kynsissäni jotain aivan uutta!

Tarkistin oikein ajanvaraustiedoistani, että geelikynnet ehtivät olla minulla yli kolme vuotta. Aivan kynnettömänä en sentään liikkeestä poistunut vaan geelikynnet vaihtuivat geelilakkaukseen. 

Mitä uutta geelilaukkauksessa sitten on, paitsi ettei minulla ole niitä koskaan ollut?

Kynsiini käytettiin aivan uutta lakkausmenetelmää. Uusimman tiedon, kehittyneiden lakkojen sekä lakkaustekniikan avulla on mahdollista tehdä kestävä ja siisti lakkaus vain yhdellä värilakkakerroksella! Tavalliset kynsilakat kestävät harmittavan vähän aikaa siisteinä ja ne kuivuvat hitaasti. Geelilakkaukseen meni aikaa noin vartti ja kynnet olivat täysin valmiit ja kuivat. Samalla geelilakkaus vahvistaa hieman oman kynnen kestävyyttä, vaikkeivat ne sentään vedä vertoja rakennekynsien kestävyydelle. Geelilakkaus on lisäksi helppo ja nopea vaihtaa mielen mukaan, ja mikä parasta menetelmä ei vaurioita omaa kynttä.

Ja nyt se teitä ajatellen mukavin juttu. Kynsitekijäni toimii kynsituotteiden maahantuojana toisen yrityksen kautta. Hän pyysi apuani tämän uuden tuotteen nimen suhteen ja niin syntyi idea nimikipailusta täällä blogissa toteutettavaksi!

Keksi uudelle tuotteelle nimi, paras ehdotus palkitaan!

Kilpailuaikaa on 31.8.2013 kello 21:een asti. 

Asialliset nimiehdotukset kommenttiboksiin (sinun ei tarvitse olla kirjautunut jättääksesi kommentin) tai sähköpostiini. Voittajan valitsee Adelain ja voittaja julkaistaan blogissani seuraavana lauantaina eli 8. syyskuuta. Osoite ym. tietoja sinun ei tarvitse liittää ehdotukseesi, ne selvitetään voittajan ratkettua. HUOM! Voittajaksi valittu nimi voidaan myös valita tuotemerkin nimeksi, jolloin kilpailun toimeksiantaja saa täydet käyttöoikeudet nimeen.

No, mitä sitten on palkintona?!

Palkintona on 50 €:n arvoinen kynsikoristelupaketti sisältäen muun muassa lakkoja, timantteja sekä muita kynsikoristeita.

Jos laadukkaat kynsituotteet kiinnostavat, niin nyt älynystyrät käyttöön ja nimeä keksimään! Kilpailuonnea!

EDIT 29.8.2013: Voit halutessasi laittaa ehdotuksesi myös sähköpostiini, jos kommenttiboksiin vastaaminen tuntuu liian avoimelta foorumilta. Viestin aiheeksi kannattaa tällöin laittaa "kilpailu". Ja osoitehan on kupliajakimallusta @ gmail.com (huom. poista osoitteesta välit!). Nyt vaan ihan oikeasti kaikki rohkeasti mukaan!!


Kilpailu toteutettu yhteistyössä Adelainin kanssa.

6 kommenttia :

 1. Voisiko tuotemerkki olla niinkin lyhyt ja ytimekäs kuin Ade-Gel? tai Ade-Gel-Nails?

  VastaaPoista
 2. ja vielä pilkunhalkaisua, varaan omaksi ehdotuksekseni myös AdeGel -siis ilman väliviivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Tuija, näillä ehdotuksilla oot jo hyvin voitossa kiinni. ;) Reippaasti vaan muutkin ehdotuksia kehiin! :)

   Poista
  2. Kiitos kovasti, toivottavasti niitä ehdotuksia tuli sähköpostiinkin, etteivät lukijat luule tätä kisaa "meidän kesken junailluksi"

   Vaikka itse olenkin yksi maailman laiskimmista kynsien hoitajista, on palkintopaketista varmasti iloa mun kahdelle tyttärelleni, jotka tulevat saamaan ainakin osan tuotteistä lahjaksi. Kiitos siis vielä heidänkin puolestaan :)

   Poista
  3. Kiitos itsellesi. Tämä oli kaikille avoin kilpailu, johon kuka vain sai halutessaan osallistua. Olet voittosi ansainnut ja kiva, jos tällä voit ilahduttaa vielä itsesi lisäksi muitakin. :)

   Poista
 3. Kynsikoristeet ja geelit ovat tuotemerkillä: Adebe nails
  Vinkkinä osallistujille, että toivoisin sen hieman poikkeavan itse rakennekynsigeeleistä. t: maahantuoja

  VastaaPoista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)