sunnuntai 11. elokuuta 2013

LOHTU HILFIGERIT

Heissan! Kävin eilen postista mukavan paketin, joka sisälsi vielä mukavammat farkut. Tilasin Boozt.comista Tommy Hilfigerin farkut lohdutukseksi, kun en päässyt viime lauantain PMMP:n keikalle. Minulla ei ole aiempaa kokemusta Hilfigerin tuotteista, mutta ainakin nämä housut istuvat mielestäni melkolailla täydellisesti, väri on juuri oikea ja kaikin puolin tuntuvat hyvältä jalassa.
Farkut Tommy Hilfiger, pusero Fornarina, kengät Irregular Choice

Ajattelin, että tässäpä voisi olla asu huomiselle työpäivälle. Loma on siis lusittu...sinne hujahti neljä viikkoa, eikä kyllä olisi mikään ikävä vielä töihin. Kaiken lisäksi tiedossa on, ettei lomalta paluu ole mitenkään leppoisa. Blääh! Asuun lisäsin vielä raikkautta tuomaan valkoisen bleiserin ja tottakai laukun. Bleiseri on aina siisti valinta töihin ja tuo lähes asuun kuin asuun ripauksen asiallisuutta. Jopa tähän meikittömään ja hieman homssuiseen "malliin", joka ykskaks sai päähänsä ottaa asukuvia.


Bleiseri Seppälä, laukku Guess

Mukavaa alkavaa viikkoa olipa se sitten työ- tai lomaviikko!

2 kommenttia :

  1. Tsemppiä töihin paluuseen! :) tyylikäs asu sulla huomiseks! Tehkeehä hyviä piätöksiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiitos. Haastikset meni ihan ok ja oli ihan mukavaakin olla itse haastattelemassa eikä haastateltavana. Asuun lisäsin vielä puseron alle mustan topin, kun pusero tuntu töihin turhan avonaiselta. :)

      Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)