torstai 22. elokuuta 2013

MK RAKKAUTTA

Hiphei! Taas on rakkautta ilmassa, vaikka muille jakaa! Eilen ennätin viimein noutamaan Stockmannilta tulleen lähetyksen postista. Paketista tulvi ihana nahan tuoksu. Joku saattaa muistaakin, kun hetki sitten kirjoittelin vaivaavasta laukkukuumeesta ( postaukseen ). Ja niin siinä vaan nytkin kävi, ettei tuosta kuumeesta ollut parantuminen vaan laukkukokoelmani lisääntyi jälleen yhdellä..

Ja oon niin rakastunut! Paketista paljastui ihana Michael. Se tuoksuu hyvälle, näyttää hyvälle, on just sopivan kokoinen ja on vaan niin superihana. Minun Michael Kors Hamilton mustasta nahasta....
Melkein hävettää myöntää, ettei minulla ole koskaan tätä ennen ollut aitoa nahkalaukkua. Alan kuitenkin olla jo hyvinkin, no aikuisessa iässä ainakin. ;) Mutta nyt minulla on. Ja nahkahan toki kestääkin sitten hamaan tulevaan. Laukku on myös malliltaan niin ajaton, ettei tähän kyllästy ja se maksaa kyllä hintansa takaisin.

Huomenissa on ohjelmassa vapaapäivä (poikkeuksellisesti!) ja iltaohjelmassa olisi armaan työkaverin läksiäiset ruokailun, risteilyn ja yhdessäolon merkeissä...Michael pääsee mukaan tähän tilaisuuteen ja käyttöön ensikertaa.

Kävin tänään huollattamassa kynsiäni ja minulla onkin teille lähiaikoina (arvioitu aika: ensi viikon alku) oikein mukava juttu tiedossa asian tiimoilta. Kannattaa siis tarkkailla tulevia postauksia! ;)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)