tiistai 6. elokuuta 2013

TESTISSÄ: KYNSILAKKA osa 1

Iltaa! Kesällä on niin ihana pitää sandaaleja ja kaiken maailman avoimia kenkiä ja joskus joku hurja uskaltautuu liikkeelle avojaloinkin. Varsinkin kesällä on kiva, että varpaankynnet ovat nätiksi laitetut. Vaikka sormien kynsissä minulla on ollut geelit jo - oisko kolme vuotta, niin varpaat olen halunnut jättää ihan "luomuiksi". Lakkaan varpaani itse, eikä se mielestäni ole edes kovin kummoinen urakka, kun on hyvät tuotteet.

Olen ehkä useampaankin otteeseen hehkuttanut Oriflamen kynsilakkoja ja varsinkin niiden kestävyyttä. Kyseessä on tavalliset lakat, joten ei niitä tietenkään voi mihinkään geelilakkoihin verrata, mutta kynsilakaksi mielestäni kestävyys on aivan hyvä. Päätinkin nyt tehdä tälläisen testissä postauksen, jossa kuvien avulla havainnollistan lakan kestävyyttä. Tässä osassa kynnet ovat juuri lakatut (kuva alla). Seuraavat jatko- osat tulevat viikon ja kolmas, viimeinen osa kahden viikon päästä. Kyseiset jatko-osat löytyvät blogistani tällä samaisella nimellä, joten ne on helppo löytää.


Testissä käytetty kynsilakka: Oriflamen Very Me Getaway Nail Polish sävy Cerise.

Kyseinen sävy on mielestäni aikamoinen herkku ja olenkin käyttänyt sitä siitä lähtien kun ostin sen. Yleensä suosin varpaissa tummempia värejä. Palataanpa tähän aiheeseen viikon kuluttua, moroo!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)