keskiviikko 21. elokuuta 2013

TESTISSÄ: KYNSILAKKA osa 3

Moikka! Kynsilakkatestissä ollaan päästy viimeiseen osaan ja on loppuraportin aika. Oikeasti tämä piti tehdä jo eilen, mutta eilinen ilta meni ihan muissa merkeissä ystävien ja koirien kanssa. Kummasti piristää normaaleista rutiineista poikkeaminen, vaikka vain vähänkin. :) Nyt pitemmittä löpinöittä, katsotaanpa tilanne.


Lakan kulumista näkyy jälleen noissa pienten varpaiden kynsissä, ehkä hieman viime viikkoa enemmän. Kulumiset tai irtoamiset ovat kuitenkin edelleen niin pieniä, ettei niitä oikein erota, jos vähänkään kauempaa katsoo (tai sitten minulla vain on huono näkö?). Täydellisyyden tavoittelijat ovat ehkä tässä vaiheessa jo kauhuissaan, mutta hieman suurpiirteisempi persoona kuten minä, ei vielä kaiva kynsilakanpoistoainetta esiin uutta lakkausta varten. Vertailun vuoksi keräsin myös aiemmat kuvat havainnoillistamistta helpottaakseni.


Siltä varalta, että paikalle sattuu uusia lukijoita, kerrottakoon, että tässä postaussarjassa testasin kahden viikon ajan Oriflamen Very Me Getaway Nail Polish kynsilakkaa. Toki kynsilakan kestävyyteen vaikuttaa kynnen kosteus, puhtaus sekä pinnan rakenne. Itselläni Oriflamen lakat tuntuvat kestävän hyvin. Vaikka noita omia varpaita hieman inhottaa katsella näistä kuvista, niin niistä kuitenkin myös näkyy tuo tilanne lakan suhteen. Pienehköt muutokset on nähtävissä, vaikka kuvissa on hieman eri valaistus ja kuvakulmatkin. Lakkaus kestää kuitenkin ainakin sen kaksi viikkoa sen verran siistinä, että varpaitaan kehtaisi katsella yleisilläkin paikoilla. Aiempiin tähän aiheeseen liittyviin postauksiin: osa 1 & osa 2.

Nyt päästän teidät kuitenkin tästä piinasta, eikä varvaskuvia ole enää luvassa. Tekisi mieleni sanoa, ettei enää koskaan varvaskuvia, mutta jätetään ovi raolleen, ettei tule luvattua liikoja. Mutta ei varvaskuvia ihan heti, eikä ainakaan lakkatestissä. Eikä lähikuvissa! :D

Tässä päivänä parina minua on mietityttänyt moneltakin kantilta laukut (siis voitteko kuvitella?), ne ovat tulleet jopa uniini niinä vähäisinä tunteina, joita olen muutamana viime yönä saanut nukutuksi. Täysikuu taitaa valvottaa? Sitten tänään viimein ennätin noutamaan postista erään ihanan Michael Korsin!!! Laukkujuttuloita siis luvassa lähipäivien postauksissa. ;)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)