lauantai 28. syyskuuta 2013

4 VUODENAIKAA

Huomenta!

Oletteko tulleet ajatelleeksi, että olemme jollain tapaa erittäin mukavassa asemassa, mitä tulee pukeutumiseen? Meillä on neljä vuodenaikaa, jotka vaativat omanlaisensa pukeutumisen! Siksipä vaatekaapeistamme löytyy moninainen valikoima vaatteita, kenkiä ja asusteita, kullekkin vuodenajalle omansa. :) En nyt rehellisesti väitä, että rakastaisin niitä yli 20:n asteen pakkasia, mutta onhan talvessa ne hyvät puolensa, että voi pukeutua muhkeisiin toppatekkeihin ja karvasaappaisiin. Kun taas kesällä voi sipsutella pikkusandaaleissa ja kevyissä kesähepenissä. Kyllä sitä jollain tapaa aina odottaa sitä uutta kautta, jolloin voi pukea sesongin vaatteisiin ja kenkiin.

Uusi pukeutumissesonki on taas meneillään ja seuraava alkaa pian. Koska Boozt.comissa on mahtava synttärikampanja käynnissä ja suuret määrät ihania, lämpimiä uutuuksia, oli pakko ottaa aihe esille.


1. Nilkkurit* // 2. Saappaat* // 3. Karvasaappaat*


Eli homma toimii niin, että ostaessasi kolme tuotetta saat halvimmasta 50% alennusta! Muista koodi: BIRTHDAY. Koodi on voimassa huomiseen.

Osallistu myös kilpailuun alla olevasta linkistä, jossa voit voittaa 3000 € shoppailurahaa Boozt.comiin!

Yhteystyössä Boozt.com. Postaus sisältää Boozt.comin mainoslinkkejä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)