sunnuntai 8. syyskuuta 2013

IHANATA SUNNUNTAITA!

Ihanaa sunnuntaiaamua! Käsittämättömän hienot säät jatkuvat ainakin tällä meidän nurkilla, eikä sisällä kökkiminen läppärin ääressä juuri innosta. Viime päivinä olen napsinut kuvia lähinnä (vara)kännykkääni ja ajattelinkin jakaa niitä tänne. Olkoon tämä minun instagram- tyylinen pläjäykseni. Minullahan ei mitään Instagram- tiliä ole, enkä vielä ole tuntenut sitä tarpeelliseksikaan. Kunnollisella bloggarilla sellainen tulisi ehkä olla? Muistan kyllä, että aikoinaan harasin Facebookiakin vastaan melko kauan ennen kuin tilin sinne pistin pystyyn. Nyt sinne pitäisi varmaan luoda tili blogilleni? On kyllä Facebookin käyttö jäänyt ihan minimiin henkilökohtaisella tasollakin...

Se, mikä tällä hetkellä on saanut oman mielenkiinnon heräämään oikein kunnolla on Pinterest. Olen jo kolmesti melkein perustanut sinne tilin. ;)

Mutta nyt niitä kuvia. Nämä(kään) ei ole mitään luksuskuvia vaan tavallisinta elämää ns. arjen ulkopuolelta, keskeltä korpea. Kovin luontopainotteisia kuvia siis ja rakkaat kamut. Voilà!Minkä sosiaalisen median kautta haluaisit seurata blogiani? Vastaa kyselyyn sivupalkissa ja vaikuta. Myös muita ehdotuksia voi vapaasti lähettää joko sähköpostiin tai kommentteihin. Kiitos!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)