lauantai 21. syyskuuta 2013

LALLAA LAUANTAI & SHOPPAILUJA

Moikka moi! Tuli taas sarjassamme kekseliäs ja mielikuvituksellinen otsikko... Huokaus. Mutta kun ei keksinyt muutakaan. Saa siis kelvata.

Eilisilta vierähti Coco Chanelista kertovan elokuvan parissa. Cocon tarina on hyvä esimerkki siitä, miten ihan kenestä vain voi tulla mitä tahansa, kun vaan uskoo itseensä ja tekee töitä tavoitteidensa eteen. Kerrassaan ihailtava nainen tuo Coco!

Eilen latasin myös puhelimeeni uuden iOS 7:n ja täytyy todeta, että Applen jannut ovat saaneet hyviä parannuksia aikaiseksi. Täähän on tietty vaan minun vaatimaton mielipiteeni, esimerkiksi työkaverini oli kovinkin negatiivisesti latautunut uuden version ladattuaan. Eihän grafiikka ole (vieläkään) ihan Windowsin tasolla, mutta huima parannus siihen mielestäni tuli uuden käyttisversion mukana. :)


Tänään hurautettiin Kuopioon Matkus- kauppakeskukseen tarkoituksena ostaa kengät Biancosta. A lähti kuin lähtikin matkakumppaniksi, vaikkei se alunperin kovin innostunut asiasta ollutkaan. Kiltisti se kuitenkin oli koko reissun ja toimi vieläpä autonkuljettajana. Mukava reissu yhdessäolon merkeissä ja sainhan ihanat kengät! :) Rokahtavat bootsit ovat tänä syksynä kovin pinnalla ja minullehan tämä sopii loistavasti. Valinnan varaa on tasapohjista korkeakantaisiin, mutta vaikka hukkapätkä olenkin, ihastuin näihin niin kovasti, ettei korottomuus haittaa tuon taivaallista. Ja onhan näillä mukavampi tepastella kuin koroilla!

kengät Bellis Leather Boots, Bianco
Kenkien lisäksi mukaan lähti jotain kotiin Pentikistä ja Ikeasta. Annoin A:n valita ruokailupaikan ja kyllähän ne Ikean kuuluisat lihapullat veti puoleensa. Omalla lautasellani oli riistakäristystä sekä salaattia. Jälkkärit otettiin hieman myöhemmin Jungle Juice Barista. Oma smoothieni oli värinsä mukaan Pink Panther ja kyllä oli nannaa! P
Viime päivinä on taas mietitty maailman pienuutta monissa eri yhteyksissä. Tälläkin reissulla se jouduttiin toteamaan, sillä törmättiin hieman ennen poislähtöä pomoon, joka oli saapunut perheineen viettämään lauantaipäiväänsä kauppakeskukseen. Hekin kuitenkin asuvat parin tunnin päässä kyseisestä paikasta.

Alla vielä kuva-aineistoa reissun lookista. Miten lie kuvassa on noin myrtsin näköinen tyyppi?! Vois kai sitä joskus vaikka koittaa vähän hymyillä sille kameralle. Otin vain pari kuvaa ja ne pari muuta olivat vielä tätäkin huonompia... Mutta älkää katsoko naamaa. ;) Olin jo rajaamassa sitä pois kuvasta, mutta päätin säästää sen viime hetkellä lähinnä taustalla näkyvien syksyisten puiden takia tosin. Tietääkä joku muuten syyn siihen, minkä takia kuvat ovat julkaisun jälkeen tummempia kuin kuvankäsittelyohjelmassa? Olen ihmetellyt ilmiötä jo pitemmän aikaa...


bleiseri Sisley // pusero H&M // farkut Hilfiger Denim // kengät Duffy // kaulakoru Citymarket // laukku MulberryKattokaa nyt noita lenkiä! Ehkä uudet tuli tarpeeseen, vaikka ihan eri tyyliä ovatkin. Armaat pennut ovat hieman tuunanneet tuota vasemman jalan kenkää ja siitä puuttuu pinta. Koiranomistajan ihanuus. Muistelinpa, miten monta kenkää Neri söi pienenä, mutten pysynyt laskuissa. :D

Mukavaa lauantai illan jatkoa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)