tiistai 24. syyskuuta 2013

ORIFLAME BB CREAM

Helouta, melkein hujahti tämäkin ilta ilman blogipostausta. Eilen illalla mökissä vallitsi eräälainen kriisi ja hätätila, sillä leivinuuni oli hieman oikukas kesän jäljiltä. Koleiden säiden tultua ajateltiin lisätä hieman lämpöä mökkiin ja käytännössä tähän projektiin kului koko ilta. Jostain syystä uuni ei lähtenytkään vetämään vaan työnsi savut sisälle ja nyt koko kämppä kaikkine sisältöineen haisee melko vahvasti savulle. On tuuletettu ja tuuletettu, mutta savun haju on ja pysyy. Millä ihmeellä tästä pääsee? Ilmeisesti on puunattava joka paikka, pestävä kaikki tekstiilit ja tuuletettava vielä vähän lisää? Haisen savulle varmaan lähimmän tulevaisuuden! Huokaus... Syksyn ja puulämmityksen ihanuuksia.

Mutta asiaan eli testausta, testausta... tilasin itselleni ensimmäisen bb- voiteen tässä jokin aika sitten. Pitihän se viimein testata, kun Oriflamenkin valikoimiin ilmestyi tälläinen ihmetökötti. Tosin johan myynnissä on ollut jonkin aikaa myös cc- voiteet, jotka tietenkin pieksävät bb:t kuusnolla? Käytän kovin vähän meikkivoiteita, joten olin melko toiveikas tämän suhteen tuotekuvausten antamien lupausten perusteella.


"BB-voide yhdistää meikkivoiteen, ihonhoidon ja aurinkosuojan. Voide peittää pigmenttiläiskät, epätasaisen ihon värin ja pienentää ihohuokosia. Kosteuttava koostumus antaa iholle upean pinnan. Käytä päivittäin meikkivoiteen asemasta. Öljytön. Sisältää suojakertoimen 30." Lainaus: Oriflame

Kuinkas sitten kävikään? Yleensä olen ollut kovin tyytyväinen Oriflamen tuotteisiin, mutta nyt jäin hieman pettyneeksi. Olen testannut tätä nyt joitain kertoja, enkä ole mitenkään ällikälle lyöty tai vakuuttunut tuotteen loistavuudesta. Odotukset tietysti olivat hyvin korkealla ja onkin mahdollista, että ne olivat tällä kertaa jopa epärealistisia. Eihän mikään tuote oikeasti mihinkään ihmeisiin pysty?

Tällaisia ajatuksia tästä tuotteesta kuitenkin jäi, merkki ajatuksen edessä kertoo fiilikset:

+ värisävy iholleni juuri oikea (kolme eri värisävyä)
+/- imeytyy nopeasti, ei jätä ihoa rasvaiseksi /imeytyi omaan ihoni jopa liian nopeasti
+ hyvä aurinkosuoja (SPF 30) kaikkiin olosuhteisiin, ainakin itselle riittävä
+ edullinen
- ihoni jäi kaipaamaan erillistä kosteutusta bb-voiteen lisäksi
- levittyvyys huonohko liian nopean imeytymisen vuoksi

Mitään huomattavaa muutosta en naamataulussani huomannut, ehkä väri oli hieman tasaisempi. Muutosta en juurikaan huomannut myöskään ihohuokosten koossa, mutta ehkäpä säänöllisellä käytöllä muutos olisi selkeämmin huomattavissa?

Siinä päälimmäiset ajatukset. Mutta kuten aiemmin jo totesin, käytän todella vähän meikkivoiteita ylipäänsä, joten kunnollista vertailupohjaa ei näin ollen ole. Lisäksi olen siitä onnellisessa asemassa, että ihoni on melko hyvä ja tasainen väriltään, joten bb-voiteen näitä virheitä korjaavat ominaisuudet eivät päässeet ehkä kunnon testiin. Oikeastaan ainoa "ongelma" ovat nuo ihohuokoset, joiden toivoin pienentyvän. Ehkä ne tosiaan vaativat kuitenkin bb-voiteen säännöllisen käytön. Eniten minua kuitenkin harmittaa se, että ihoni kaipasi erillistä kosteutusta, sillä se vie bb- voiteen helppouden. Tarkoitushan kuitenkin on, että tämä yksi tuubi korvaa kaikki ne muut tuubit.En usko, että tuote jää kokonaan käyttämättä, pitää vaan muistaa kosteuttaa iho ensin. Ja varmasti rasvaisemmalle iholle tämä riittää aivan hyvin myös kosteuttamaan. Oma nassuni vaan tuntuu aina vaan kaipaavan melko runsasta kosteutusta voidakseen hyvi - eri toten talviaikaan.

Onkos joku muu kokeillut tätä? Täyttikö tuote odotukset?

Nyt painun pehkuihin, sillä viime yö oli hyvin vähäuninen savusta johtuneen huonon voinnin vuoksi. Aamulla oli "kiva" herätä kukon kiekumiseen parin tunnin unien jälkeen...Varsinaista luksusta! :D Öitä murut!

2 kommenttia :

 1. Miunki tekis mieli kokeilla hotain bb:tä mut luulen ettei se antas miun iholle tarpeeks tasasuutta joten oon vielä jättäny ostamatta.. ja mitä, onko teijän kukko vihdoin oppinu kiekumaan? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saat testata tätä miun kun nähdään.
   Juu, kukko on kiekunu muutamana aamuna, mutta ei sen varaan kannata kyllä herätystä jättää. :D

   Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)