sunnuntai 1. syyskuuta 2013

SYKSYÄ PÄIN

No niin. Elokuu on eletty ja syyskuu aloitettu. Syksy tulee aina, väistämättä ja aika syksyiseltä nyt näyttääkin, vaikka sade sentään lakkasi. Aamupäivällä ja vielä puolenpäivän jälkeenkin oli oikein kaunista ja lämmintä. 

Joku saattoi vaikka huomata, etten ole parin päivään hiiskunut täällä blogissa. Toisaalta, se ei ole lainkaan tavatonta, mutta nyt olen tehnyt niin muista syistä kuin tavallisesti. Tuntui nytkin jotenkin raskaalta ryhtyä toimeen ja ihmettelemään karua totuutta. Katselin hieman lukuja viime kuun osalta, eivätkä ne parantaneet mieltäni muilta kuin niiltä osin, että lukijoita on ollut viime kuuta enempi. Siinä kohtaa pitäisi hihkua innosta ja pomppia ympäriinsä, sehän on vain ja ainoastaan positiivinen juttu. Niinkuin tottakai onkin ja olen kovin kiitollinen kaikille teille vanhoille ja uusille lukijoille/ kävijöille, jotka olitte osaltanne vaikuttamassa lukuihin. Kiitos! Toivottavasti tulette tänne vielä jatkossakin?

Se mikä vetää luvuissa mielen matalaksi ja huulet pyöreäksi, on viime viikon käynnissä ollut kilpailu. Luvut osoittavat, että postausta luettiin (tai ainakin katsottiin) ylivoimaisesti eniten koko kuukauden postauksista (ja nämä luvuthan ovat tulleet siis pelkästään viime viikosta), mutta osallistujia kilpailu ei sitten kerännytkään. Jokin meni pahasti pieleen, mutta mikä? Olen samaan aikaan hämmentynyt ja häpeissäni. Olo on epäonnistunut. Tekee mieli laittaa pillit pussiin kokonaan.

Viime kuukauden luetuimmat postaukset olivat nämä:

1. Kilpailu - Uutta kynsissä No, tämänhän useimmat muistaa. Jos ei, niin linkistä pääsee katsomaan.
2. Luopumisen haikeus Pentukoirien laittaminen maailmalle on samalla kertaa mukava, mutta haikea paikka.
3. Tatuointi ranteeseen Top vitosen ainoa vanhempi postaus tällä kertaa.
4. Lohtu Hilfigerit Onnistunut farkkuostos.
5. Halutaan: Musta laukku Kukapa nainen ei silloin tällöin tahdo uutta laukkua...?

Nyt ei taida irrota tämän enempää. Jotenkin tämä oli vaan itselle niin iso juttu, että tätä on pakko hieman pohtia. Otan edelleen mieluusti palautetta ja kommentteja vastaan. Haluaisin tulla paremmaksi ja kehittyä, yksinpuheluna se vaan on, no vähintäänkin haastavaa. Kiitos ja anteeksi, ei ollut paras päivä tämä.

Laitan kilpailun voittajan vielä tähänkin esille, koska sain yhteistyökumppanilta luvan julkaista voittajan jo nyt, alkuperäisistä tiedoista poiketen. Voittaja on siis Tuija R. ja hänelle on ilmoitettu voitosta. Onnea! Kiitos myös kaikille, joiden keskuudessa kilpailu herätti kiinnostusta. Voittajatieto päivitetty myös ko. postaukseen.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)