maanantai 16. syyskuuta 2013

VIIKKO KÄYNTIIN

Heipsan!

Joskus päivä tuntuu olevan tuhoon tuomittu, kun kaikki menee jotenkin penkin alle. Näin kävi (taas) tänään. Nukuin huonosti, joten lähtökohdat päivään eivät olleet hääppöiset. Töissä oli paljon kaikenlaista tekemistä ja minulla olikin monta juttua yhtä aikaa levällään. Niinpä kaikki ei tälläkään kertaa mennyt aivan putkeen ja Ihatemondays- fiilis nosti päätään useammin kuin kerran. Toisaalta lohduttelin itseäni hieman sillä, että muutama muukin tyyppi valitteli samanlaista olotilaa, eikä viikko ollut heidänkään kohdalla lähtenyt kovin ruusuisesti käyntiin. En tietenkään toivo kennellekään mitään ikävää, mutta kukapa ei lohduttautuisi toisen samanlaisilla ajatuksilla? Onneksi kenellekään näistä henkilöistä ei ollut tapahtunut mitään vakavaa (tai itselleni) vaan kaikkien vastoinkäymiset olivat melko pieniä, mutta maanantaina nekin tuntuvat jotenkin isommilta.

Kummasti päivää kuitenkin piristi uudet, ehostetut kynnet. Ja nyt on muuten nii-in herkullinen väri tämän böönan kynsissä, että kyllä kelpaa syskyn tulla tai olla. Pitkään aikaan laitatin vaihteeksi kynsiin tummempaa väriä kun koko kesä on menty melko vaaleilla väreillä tai ihan vain perusranskalaisella. Vähän sama kuin vaatteidenkin kanssa. Siis että pimeään vuoden aikaan käyttää ehkä vähän enempi tummia vaatteita. Kynsistä kuitenkin lisää hieman myöhemmin erillisessä postauksessa. : )

Kynsihuollon lisäksi kuin pisteenä iin päälle, pääsin vielä ratsaille. Ihanaa, rentoa menoa valloittavalla islanninhevosella kauniissa jo hieman syksyisissä maisemissa. Niin hyvä päätös muuten vähän kökölle päivälle! Hevostelulle pitäisi kyllä ehdottomasti järjestää enempi aikaa. Ovathan hevoset yksi elämäni rakkauksista... Ehkäpä buukkaan seuraavan ratsastusreissun jo huomenna?Uudet kynnet ja hevostelua, päivän pelastajat. Ehkä tästä tuleekin ihan hyvä viikko! :) Oikein mukavaa alkanutta viikkoa kaikille teille, toivottavasti maanantai sujui sutjakasti!

PS. Vastailkaahan sivupalkin kyselyihin. Olisin kovin kiitollinen.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)