tiistai 22. lokakuuta 2013

FARKUT: PERUSPILARI

GOOD EVENING HYVÄT LUKIJAT! TIESITTEKÖ, ETTÄ TÄNÄÄN ON VIRALLINEN CAPS LOCK- PÄIVÄ? TÄNÄÄN ON SIIS LUPA KÄYTTÄÄ TIKKUKIRJAIMIA IHAN LUVAN KANSSA OLEMATTA SILTI TÄYSIN URPO. :D

En tiedä, CAPS LOCK- päivä tai ei, niin kyllähän pysyttelen ihan näissä vanhoissa, tutuissa pikkukirjaimissa - otsikointia lukuunottamatta... ja muutamia muita juttuja ;) Joo, päivän lehdestä silmiini osui pikkuruinen juttu ja näkyypä päivällä olevan ihan omat nettisivutkin. Löytyvät täältä ainakin lontooksi, jos joku kiinnostui aiheesta enempikin.

Tarkoitukseni ei ollut kuitenkaan oikeasti paasata tämän päivän hieman omituisesta teemasta vaan näyttää parit vanhat asukuvat syksyltä. En kyllä ollut koskaan kuullut moisesta päivästä aiemmin. Asukuvat on jostain syyskuulta, ei ole tullut vain julkistettua aiemmin. Näistä käy taas oikein hyvin ilmi se, miten mutkaton pukeutuja olen. Ja kyllä, olin tässä asussa koko päivän töissä. 

Olen tainnut mainita täällä blogisanikin, että olen fiilispuketuja. Jonain päivinä voin lähteä näin simppelissä asussa liikenteeseen, toisena päivänä taas kaivan kaapin perukoilta jotain hieman erikoisempaa. Pääsääntöisesti asuni kuitenkin rakentuvat juuri farkkujen ympärille, kuten näissäkin kuvissa. Farkut ovat siitä kiitollinen vaate, että yläosaa ja asusteita vaihtelemalla asun luonteen voi muuttaa moneksi. Ja onhan farkkujakin monenmallisia ja henkisiä. Muotikuvissa on vilahdellut trumpettilahkeitakin eli jos sellaiset kaapista löytyy, niin niitä ei ehkä vielä(kään) kannata heittää pois vaan miettiä, mihin ne yhdistäisi. ;)


Jos ovat farkut vaatekomeroni peruspilari, niin toivoisin kaappini kyllä muitakin housuja. Sopivien, hyvin istuvien housujen löytäminen tuntuu aina olevan melkoinen urakka. Siinä vaiheessa kun hyvät löytyvät, pitäisikin hommata ilmeisesti useammat yhdellä kertaa. :) Joskus olen tätä yrittänytkin, mutta aina ei sekään ole mennyt nappiin. Samat housut eri värissä voivat loppupeleissä olla aivan eri kokoiset kuin ne loistoyksilöt, joiden mukaan ostokseni tein. Onneksi oli palautusoikeus. Mutta onhan se aika jännä miten paljon kokohajontaa joissain vaatteissa on. Ei siis pitäisi "ostaa sikaa säkissä". :D

Mikäs on sinun luottovaatteesi?Aika ihanan vihreää vielä noissa kuvissa. Vaikkei täällä oikein lunta ole kuin ihan siellä täällä varjopaikoissa, niin kasvillisuus on jo auttamatta menettänyt vehreytensä ja keskittynyt selviämään talvesta. Ympäristö on siis tällä hetkellä melko ankeanoloista. Ei anneta sen kuitenkaan masentaa, pimein vuodenaika on kuitenkin vielä edessä Ja miten kaunista tänäänkin oli auringon paistaessa, kaikesta huolimatta! Mukavaa viikon jatkoa!

PS. Käykäähän ihmeessä osallistumassa blogini 10 000:n kävijän kunniaksi järjestämääni arvontaan. Voit valita kahdesta eri palkintovaihtoehdosta. Arvontaan tästä. Toinen blogissani oleva arvonta löytyy täältä eli jos ikioma laukku Pradalta, Chanelilta tai Louis Vuittonilta kiinnostaa, kannattaa käydä tsekkaamassa.

SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)