keskiviikko 2. lokakuuta 2013

HANKINTOJA TALVEKSI

Morjens!

Tein viikonlopun aikana hankintoja talveksi ja miksei jo syksyksikin. Kolmea pakettia odottelen innolla! Päätin panostaa näihin hankintoihin ja olenkin kohta onnellinen kashmirkaulahuivin, mokkaisten nauhasaappaiden sekä untuvatakin omistaja. Tänä syksynä ja talvena en aio palella! Toivottavasti näistä paketeista paljastuu juuri niin ihania juttuja kuin odotan näiden olevan.


kuvat: Brandos, Stockmann ja Acne


Jotenkin kameli, beige ja ruskeat sävyt ovat juuri nyt mieleeni. Muun muassa tämän päivän asuni sisälsi juurikin noita värejä. Ja ei, asusta ei ole kuvaa, vaikka kovasti siitä tykkäsinkin. Ehkäpä siitä vielä tulee ne kuvat, mene ja tiedä? Näitä uusia juttuja odottelen nyt kuitenkin todella innoissani. :)

Minulla vierähti taas 12 tuntia reissullani siitä, kun aamulla läksin. Oikeasti ylikin. Hieman jo väsy painaa, vaikka mukava ilta olikin, sillä työpäivän jälkeen oli hieman hevostelua hyvän ystävän seurassa. Nyt on jalkojen tilalla spagettia... kuinka sitä voikin olla niin heikko ja huonossa kunnossa ainakin tuohon ratsasusurheiluun? Katsotaanpa mikä on fiilis huomenna - nyt vielä naurattaa! :)

Hei! Muistakaahan käydä myös blogin Facebook- sivulla tykkäämässä (tai alla/ sivupalkissa olevasta Tykkää- nappulasta). Tykkäämällä Kuplia ja kimallusta- blogista Facebookissa, saat jatkossa automaattisesti päivitykset oman Fb:si uutisiin


2 kommenttia :

 1. Juurikin tuollaisia kenkiä oon ite etsiskellyt, tosin mustana. Tykkään nimittäin omista mustista maihareista tosi paljon, oon aina tykännyt, mutta haluaisin niihin pidemmät varret. Nuo kengät muistuttaa vähän miun maihareita, on vaan sirommat malliltaan. Eikä noissa takissa ja huivissakaan mitään vikaa ole :).
  -Mimmu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, nuo on kyllä aika mageet ja pääsin viikonloppuna jo sovittelemaankin. Tarkempaa postausta tulossa piakkoin näistä kaikista. Ja onnea etsintään, jospa siekin löydät omat saappaat! :)

   Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)