tiistai 15. lokakuuta 2013

KYMPPITONNI!!!

Jihuu ja jippii!

Erittäin kauniit ja nöyrät kiitokset kaikille teille, jotka olette käyneet Kuplia ja kimallusta- blogissa! Ehkä joku on myös viihtynyt ja palannut uudelleenkin? Tänään blogin kävijämäärä nyrjähti kymmenentuhannen yli. Kiitos, kiitos ja kiitos!!! Nyt tietysti voi todeta, että on blogeja, joilla tuo määrä kävijöitä on täyttynyt alta aikayksikön, mutta minä olen onnellinen tästä. Miksen olisi? Onhan blogeja, jotka lakkaavat olemasta jo paljon ennen näitä lukemia.

Lupailin tuossa hieman aiemmin, että tämän myötä blogiin tulee pieniä uudistuksia ja niitä tupsahteleekin tässä pikkuhiljaa. Mistään suurista mullistuksista ei kuitenkaan ole kyse, mutta toivon niiden selkeyttävän tätä sekamelskaa ja parantavan viihtyvyyttä blogissa. Toisaalta, mitä voi odottaa kirjoittajalta, jonka jutuissa ei ole yleensä päätä eikä häntää? Olisikin kultaakin kalliimpaa saada teiltä niitä arvokkaita toiveita, vihjeitä, risuja ja ruusuja, muuten sährään itsekseni. :D

Haluan muistaa teitä lukijoita pienellä arvonnalla, mutta siinäpä onkin riittänyt mietittävää. Kun kuulisin niitä teidän kommentteja blogista, mitä haluatte tai ette halua (anteeksi, toistan itseäni)? Neutraalitkin mielipiteet ovat sallittuja. En kuitenkaan haluaisi, että kommentti"pakosta" tulee kynnyskysymys osallistua arvontaan... Voisin tietysti arpoa palkinnon myös kaikkien FB- tykkääjien kesken.. Mitä siis teen?


Nooh...koska en pysty päättämään, päätin sitten seuraavaa. Arvonnassa ovat palkintona yllä näkyvät vermeet eli Guess- huivi tai LUMIn iltalaukku. Säännöt ovat seuraavanlaiset:

 1. Ilmoita kommenttilootaan kumman palkinnon haluat, mikäli arpaonni suosii juuri sinua. Voittaja saa siis toisen näistä itselleen.
 2. Kommentoi blogia, mikäli haluat. Tämä ei kuitenkaan ole nyt sitten mikään pakko eikä edellytys, olet mukana arvonnassa ilman kommenttiakin. MUTTA, kommentoimalla blogin sisältöä, esittämällä postaustoiveen tai kertomalla, mistä et blogissa tykkää, saat toisen arvan.
 3. Kolmannen arvan saat tykkäämällä blogista Facebookissa. Aiemmin tykänneet saavat automaattisesti tämän lisäarvan. Ilmoita osallistumisesi yhteydessä monellako arvalla osallitut.
 4. Arvonta suoritetaan sunnuntaina 27.10.2013 klo 20, joten tämän jälkeen tulleita vastauksia ei enää oteta mukaan arvontaan. Voittaja ilmoitetaan blogissa pian arvonnan jälkeisinä päivinä, jolloin myös pyydän voittaja ilmoittamaan minulle osoitteensa palkinnon toimittamista varten. Halutessasi voit enempi kuin mieluusti vinkata arvonnasta myös ystävillesi.
 Miltäs kuulostaa? Kommentoi/kysy toki, mikäli säännöissä on jotain epäselvää tai niistä puuttuu mielestäsi jotakin! Nyt toivotankin oikein kovasti arpaonnea teille kaikille ja jokaiselle tasapuolisesti!

EDIT 27.10.2013 klo 20.09: Arvonta on päättynyt. Julkaisen voittajan huomenissa täällä blogissa. :)

8 kommenttia :

 1. Oijjoij mitä kivuutta! Miulle ehrottomasti lepardihuivii, kiitos ;) On tosi kiva seurata sun blogia, ja kivaa on se että aiheet vaihtelee :) Onnea kybätonnista ja hyvää talven odotusta sinne Savon mualle!

  VastaaPoista
 2. Mie ottasin kans huivin ja tykkään myös vaihtelevista aiheista :)! Ja yleensäkin kiva täältä lukea kuulumisia, kun harvoin nähdään ;)!
  -Mimmu-

  VastaaPoista
 3. Hejps, tänne kelpaisi tuo pikkulaukku:) Olen varmaan ahkerimpien blogin lukijoiden joukossa, koska vilkaisen tänne ainakin 3 kertaa viikossa, josko olisit mitä mukavaa keksinyt. Jos jotain pientä parannettavaa keksisin, niin voisin vaikka toivoa enemmän koirapostauksia ja kuvia. Neri <3

  VastaaPoista
 4. Huivi olisi mieluisempi :) 2 arpaa
  89tmsk@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Kiva, että postauksiasi tulee tasaisin väliajoin. :)

  Kolmella arvalla mukana Lumin pikkulaukun arvonnassa.

  evejaron@gmail.com

  VastaaPoista
 6. lumi laukkua minäkin, yhdellä arvalla maison@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Kokeilen onneani yhdellä arvalla ja huivi olisi toiveena :)
  ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Lumin laukku olisi mieleisin :)
  Värikkäät, lukuisat kuvat tekevät blogin lukemisesta aina mielekästä - tämä toimii myös sinun blogisi kohdalla :)
  Kaksi arpaa, marianna1@luukku.com

  VastaaPoista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)