perjantai 4. lokakuuta 2013

LEOPARDIN NAHKAA JA LAMMASTURKKI

Heipparallaa!

Nyt ei otsikko taas ihan sattunut, mutta ainakin sen on paljon jännittävämpi kuin se, jota alunperin kaavailin alkuperäinen oli 'Leopardihamosessa'). Tämä on jotenkin eksoottisempi, vaikka ehkä harhaanjohtava. Otsikko viittaa tämän päivän asuuni, johon sain vaikutteita eräästä toisesta blogista. Mikäli haluat käydä vilkaisemassa innoittajaani, väsäsin linkin sitä varten tuohon edellisen lauseen loppuun. Oma asuni ei ehkä vedä vertoja originellille, mutta olin kuitenkin lopputulokseen melko tyytyväinen.
Kaikki kuvissa näkyvät rytkyt löytyivät vaatekaapistani, joten uusia hankintoja tähän kostuumiin ei tarvinnut tehdä.
- Nahkatakki on Espritin lampaannahkainen, monta vuotta vanha (kymmenen?) rotsi. Takki on ollut todella rakas aivan siitä lähtien kun sen hankin. Ajaton malli mahdollistaa tämän vuosia kestäneen rakkauden. Ja lampaannahka on niin ihanan pehmeää edelleen.
- Neule sekä leopardikuosinen hame H&M.ltä. Molemmat nämäkin jo vuosien takaa. Hame on ihanan kevyt, takaa hieman pidempi malli.
- Kuviolliset sukkikset saattoivat olla hieman liikaa tähän asuun, mutta onneksi ne vilahtelivat hameen alta vain ajoittain. Seuraavalla kerralla valitsen yksiväriset sukkahousut. Nämäkin taitavat olla H&M:ltä?
- Saappaat muistaaksenii Halensilta, samoin huivi.
- Laukku on tuorein ihastukseni kohde, kyseessä on Mulberryn Alexa. Tästä postailinkin tarkemmin eilen.Myönnän, että olen näperrellyt tätä postausta Vain elämää sarjan lomassa. Päätänkin tähän, sillä sekä sarjan ensimmäisen jakson seuraaminen että postauksen tekeminen häiriintyvät. Juu, ei pysty kahteen asiaan yhtä aikaa. :D Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille teille ihanille!

Mitäs mielät asusta? Entä aiotteko seurata Vain elämää- sarjan tämän tuotantokauden jaksoja?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)