tiistai 1. lokakuuta 2013

LO(S)KAKUU(?)

Hello!

Kylläpä sitä tuntee itsensä orvoksi ilman armasta läppäriä. Ehkä jopa orvommaksi kuin ilman kännykkää. Facebookin puolella kirjoittelinkin toissa iltana, että koirat tiputtivat läppärini olohuoneen pöydältä! Onneksi kone ei hajonnut, mutta laturin johto rytäkässä murtui. Kertaalleen sain sillä vielä ladattua akun, mutta se kerta jäi viimeiseksi. Eilen tilasin uuden laturin eräästä nimeltä mainitsemattomasta verkkokaupasta, varastosaldo näyttää useampaa kymmentä laturia tälläkin hetkellä. Tilattuani laturin sain jonkin ajan kuluttua sähköpostia, ettei laturia ole saatavilla kuin vasta ensi viikolla. Siis mitä?! Eräänlaista kaupankäyntiä taas tämäkin. Sanotaan yhtä vaikka totuus on toinen! Maksatetaan tuote, anteeksi olematon tuote, asiakkaalla ja sitten onkin oiva hetki todea, että tuotetta ei ole saatavilla! Ja ilmoitin tilauksen yhteydessä nimenomaan, että tarvitsen piuhan tänään. Aion vielä antaa palautetta.

Marssin sitten tänään työpäivän jälkeen paikalliseen liikkeeseen ja ilmoitin myyjälle, että tarvitsen laturin läppäriini ja yhden kysymyksen esitettyään myyjä ojensi minulle paketin, joka sisälsi tarvittavan ja kaivatun laturin. Hinta oli hieman kalliimpi kuin verkkokaupassa, mutta sentään sain rahoilleni vastinetta! Eikä asiakaspalvelussa muutenkaan ollut moittimista. :) Bongasin liikkeestä myös näppärät bluetooth- kaiuttimet, jotka hieman kutkuttelevat mieltäni. Onkos jollain tämmöisistä hifi-laitteista kokemuksia?No, niin. Mennäänpä sitten hetkeksi vielä viime kuukauden muisteloihin. Nappasin muuten tämän postauksen kuvat lenkillä ollessani kännykällä. Kauniita syksyn värejä ja nuo hentoiset kukatkin vielä toivat oman väriläiskänsä. :)

Viime kuukauden luetuimmat postaukset olivat nämä:


1. Tatuointi ranteeseen  Tästä postauksesta on tainnut tulla kestosuosikki, sillä se on keikkunut tällä listalla julkaisustaan lähtien.
2. Kilpailu - uutta kynsissä : Elokuussa ollut kynsiaiheinen kilpailu keräsi tässäkin kuussa katselijoita...
3. Steve Madden Studlyy : Särmikkäät loaferit esittelyssä
4. Pirteä pinkki : Tämä bleiseri on ollut yksi tämän syksyn suosikkejani.
5. Kirpparitakki : Minä, joka en lähes koskaan käy kirpputoreilla, kävin kirpputorilla ja löysin takin.

Tämä kuukausi aloitellaankin näillä Facebook- uudistuksilla Nyt kun viimein pääsin niitä oikein kunnolla väkertelemään. Toivottavasti tästä on jollekkin iloa. Facebookin puolella voi ajoittain olla myös jotain pientä ekstraa. ;) Toivotaan, ettei lokakuu käänny loskakuuksi ja että talvi antaisi vielä odotella itseään. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)