sunnuntai 6. lokakuuta 2013

PAKETISTA PALJASTUI PETTYMYS

Moroo! Taas alkaa olla viikonloppu käsitelty ja uusi työviikko on aluillaan. Miksi vapaa-aika menee aina niin nopeasti? Hehkutin jokin aika sitten täydellisen punaisesta ja täydellisen mallisesta nahkatakista, jonka tilasin (postaukseen tästä). Täydellinen punainen väri ja kaunis malli. Mutta, kuinkas sitten kävikään? Paketista paljastui tälläinen takki:


No joo, väri on kaunis, niin kuin pitikin olla. Mallikin oli ihan okei, vaikkei se tästä kuvasta niin selvästi käykään ilmi. Paljon ihania yksityiskohtia. Olin odottanut takkia niin kovasti ja odotukset olivat tietysti korkealla, koska takkihan oli lähes täydellinen kuvien ja tuotekuvauksen perusteella.

Tavallaan en haluaisi antaa negatiivista palautetta täällä blogissa, koska palaute on melko julkista. Mutta antavathan verkkokaupat nykyään  mahdollisuuden arvostella tuotteitaan ihan omilla sivuillaankin, joten kai minäkin uskallan sanoa oman mielipiteeni, vaikka sitten täällä blogissa. Ja nämähän ovat vain omia ajatuksiani tästä takista ja mielipiteeni pohjautuvat osittain tottumuksiini, ei niinkään takin varsinaisiin ominaisuuksiin.Olen koittanut opetella siihen, että vaate ei ole minua varten ellei se heti ensimmäisellä sekunnilla vakuuta loistavuudellaan - ja nimenomaan päällä ollessaan. Ja tämä takki ei vakuuttanut. Täydellinen nahkatakki ei tehnyt vaikutusta vaan sai aikamoisen ristiriitaiset tunteet pintaan. Takki oli jotenkin jäykkä ja kankea. Malli ja väri miellyttivät kyllä edelleen. Väri vaan tuntui irtoavan takista. Tiedetään, ettei minkään eläimen nahka ole luonnostaan tämän värinen eli nahka on värjätty, mutta sitä irtosi takista pieninä hileinä...Mielestäni takki on hintatasoltaan sellainen, etten halua sitä kaappiini hengariin roikkumaan. Samoin se on hintatasoltaan sitä luokkaa, ettei värin pitäisi irrota tällä tavalla. Nyt jo ikivanhoista nahkapaikkaisista ratsastushousuistani lähti uutuuttaan viininpunaista väriä, muttei hileinä. Mitä tulee takin kankeuteen on se ehkä jossain määrin tottakin, mutta minulle enempi tottumuskysymys. Espritin nahkatakkini kun on lampaannahkaa, joka on todella pehmoista. Odotin tietysti jotain yhtä pehmeää. Ehkä tästä eteenpäin koitan etsiä vain lampaannahkaisia takkeja, koska  tiedän pitäväni niistä.

Mallailin takkia useampaan otteeseen, mutta se ei vain alkanut tuntua omalta... olen asiasta harmissani, mutta tiedän, mitä on tehtävä. Takki on lähetettävä sinne, mistä se tulikin. Nettishoppailun ehdoton etu on, että tuotteiden palauttaminen on luontevampaa kuin tavalliseen kauppaan. Niin ja tietysti se, että voi sovitella kotona kaikessa rauhassa. Täydellinen nahkatakki ei ollutkaan tällä kertaa täydellinen. :(Onneksi pääsin viikonlopun aikana lohduttamaan itseäni myös onnistuneilla ostoksilla. Kävin eilen postista pari pakettia, joiden sisällöt olivat juuri niin mahtavat kuin olin odottanutkin. Lisäksi yksi paketti kiikutettiin viikolla oikein kotiovelle. Kaikki kolme sisälsivät jotain pehmeää, lämmintä ja tyylikästä. Näistä kuitenkin enemmän myöhempänä ajankohtana. ;)

Mukavaa ja tarmokasta tulevaa viikkoa kaikille tasapuolisesti!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)