sunnuntai 13. lokakuuta 2013

PUTOILEVAT LEHDET

Heikunkeikun! :D Ompa ollut mukava viikonloppu. Mitään erikoista ei ole tapahtunut, eilinen hujahti lähinnä siivoushommeleissa niin sisällä kuin ulkonakin, enkä tänään ole tehnyt juuri mitään mainittavaa. Ulkoilmasta tuli toki nautittua ja raahasinpa kameraakin hetkisen raikkaassa syyssäässä.

Koska tosiaan mitään mainitsemisen arvoista ei ole kirjoiteltavaksi, niin ajattelin jakaa teille muutaman omasta mielestä aika onnistuneen otoksen ja muistutella myös parista asiasta. Niin ja kertoa hieman blogin tulevaisuudesta!Blogini alkaa olla nyt siinä pisteessä, että kymmenentuhannen kävijän raja ylittyy ihan näinä päivinä. Kauneimmat kiitokset teille kaikille tästä! Olen suunnitellut tämän kunniaksi kaikkea pientä ja nämä pienet jutut alkavat näkyä pikkuhiljaa täällä blogin puolella. Tästä johtuen sivulla voi ajoittain olla omituista toimintaa, joten toivon ymmärrystä uudistustoimenpiteiden aiheuttamaa sekoilua kohtaan. :D Osa muutoksista koskee ulkoasua, osa sisältöä ja olenpa suunnitellut jotain nimenomaan myös suoraan teille kiitokseksi. Tähän yllätykseen liittyen Facebookissa on parhaillaan käynnissä pienimuotoinen "äänestys". Kannattaa siis käydä katsomassa ja jatkossakin FB:n puolella on silloin tällöin pientää extraa, jota ei täällä blogin puolella ole. Blogin Facebook- sivulle pääset klikkaamalla tästä. Tykättyäsi sivusta saat blogipäivitykset suoraan omiin uutisiisi. :) Menoa FB:ssa voit seurata myös vasemmalla olevasta FB- gadgetista, jota nostin hieman entistä ylemmäs. Näiden uudistusten ottaman ajan vuoksi postaukset voivat olla entistä pinnallisempia ja sisältököyhiä, mutta koitan taas panostaa niihin enemmän kun tämä uudistushässäkkä on ohitse.Sitten ne muistutukset:

  1. Tänään on Stockmannin Hullujen Päivien viimeinen päivä! Vielä ennätät shoppailemaan ja nopeimmin luiskahdat paikalle klikkaamalla tästä!
  2. Oletko jo osallistunut luksuslaukun arvontaan? Mahdollisuus voittaa oma LV, Prada tai Chanel! Arvontaa koskevaan postaukseen klikkaamalla tästä.
  3. Huomenna on maanantai! Monelle meistä se tarkoittaa työ- tai opiskeluviikon alkua. Jollakin voi tietty olla vapaapäivä - tai vaikka loma! Mutta varsinkin lomalla päivät sekoittuvat, joten muistutus on paikallaan... :D
Loistavaa alkavaa viikkoa ihanat!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)