torstai 3. lokakuuta 2013

SECOND HAND MULBERRY

Moikkamoi!

Jotkut teistä ovat varmaan huomanneet muutamassa kuvassa jo aiemmin vilahtaneen Mulberry- laukun. Tämä postaus on omistettu tuolle ihanuudelle. Kyseessä on Mulberry Regular Alexa Satchel Bag. Laukku on löytö eBaysta ja pitkällisen vatvomisen jälkeen, rohkaisin mieleni ja ostin elämäni ensimmäisen second hand laukun - ja vieläpä merkkilaukun!


Puntaroin asiaa pitkään ja hartaasti, vaikka lopullisen päätöksen teinkin melko nopsaan. Luin muiden kokemuksia aiheesta ja kun tämänkin laukun mukana tuli ostokuitti ja myyjä oli saanut pelkästään hyvää palautetta, päätin että tämä se on  - ihka ensimmäinen Mulberryni, secondhandina. Niin pitkään olin kyllä pieni pelko ahterissa, ennen kuin laukku oli hyppysissäni. Kaikki meni kuitenkin tosi sujuvasti ja muutaman päivän päästä laukku oli jo hellässä huomassani. Olin jopa positiivisesti yllättynyt, kuinka nopeasti laukku oli perillä, taisi mennä neljä päivää. :)
Laukku on ollut käytössä vajaan vuoden ja on mielestäni oikein hyvässä kunnossa. Metalliosissa on joitain kevyitä naarmuja ja laukun takapuolella on pieni värjäymä, mutta senkin todennäköisesti saa puhdistettua pois. Muutoin laukku on moitteeton. Värin virallinen nimi on plaster pink. Kuvissa väri vääristyy jonkin verran, mutta mielestäni väri on melko jännä ja ainakin hieman erikoinen. Väittäisin myös, että väri taittuu enempi oranssiin kuin pinkkiin, mutta ehkä vika on silmässä...?
Ja huomenna alkaa viikonloppu! Jotain suunnitelmiakin on olemassa, mutta ne ennättävät vielä muuttua. Aion kuitenkin nauttia, tapahtuipa mitä hyvänsä. Entäpä te muut, onko suunnitelmia viikonlopuksi? Mitäpäs mieltä laukusta?Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)