maanantai 28. lokakuuta 2013

TAVALLINEN TAAPERO & ARVONNAN VOITTAJA

Hellooo!

Niin vaan hurahti viime viikko ja viikonloppu. Eilen illalla päättyi blogissani ollut arvonta, jonka palkintona oli Guess huivi tai vaihtoehtoisesti LUMIn pikkulaukku. Arvonta on suoritettu ja voittajakin selvillä. :) Osallistujia olisin toki toivonut vieläkin enemmän, mutta olen kovin kiitollinen jokaikisestä osallistuneesta, lämmin kiitos teille. Mukavaa oli myös saada niitä palautteita, joita niin kovasti olen teiltä lukijoilta toivonut. Ja vaikka arvonta onkin päättynyt, otan tietenkin edelleen enempi kuin mielelläni niitä palautteita, olivatpa ne minkälaisia hyvänsä. Näiden palautteiden perusteella koitan jatkossakin julkaista blogissani kuvia ainakin yhtä paljon kuin ennen sekä pitää postausten aiheet vaihtelevina. Mukavaa, mikäli teitä lukijoita ei haittaa se, että poukkoilen holtittomasti aiheesta toiseen?

Asiasta puokkoilun sijaan päänvaivaa minulle aiheuttaa tällä hetkellä se, että maantieteelliset jutut ovat kovasti esimerkiksi asukuvien ottamista vastaan, pimeä saapuu jo ennen aikojaan. Onneksi asukuvat ei olekaan blogini tärkein juttu, mutta toisinaan niitäkin olisi mukava tänne laitella. Katsotaan, mitä tuleva tuo kuvien suhteen? Alla nyt ihan kännykkälaatua, pimeissä sisätiloissa, sotkuisessa makkarissa, päivän kostyymi. Näilläkö mennään koko pimeä, pitkä talvi? Ounou...
Mietin tuossa alku illasta tätä bloggaamista muutenkin - taas kerran. Lueskelin nimittäin töistä kotiuduttuani erästä suosittua blogia ja totesin, että meillä on kaikilla omat ongelmamme ja haasteemme näissä hommissa. Luin asioista, jotka olin osannut ajatella jollain tasolla mielessäni, mutten pukea tekstiksi. Ehkei aihe tätä ennen ollut tuntunut niin tärkeältä, että olisin tosissani yrittänyt pukea sitä sanoiksi? Tai ehkä olen yrittänytkin, mutta lopputuloksesta ei ole saanut selvää? :D OLen miettinyt monesti, että ketä jorinani muka kiinnostaa, tälläinen tavallinen taapero kun olen. Mutta sitten luin näitä viisaita, hienosti sanoiksi muotoiltuja ajatuksia ja totesin, että eihän ihmisille mikään kelpaa. Kuulostaa ehkä hieman kärjistetyltä, mutta sama pätee ihan joka asiaan. Siihen törmää töissä, vapaa-ajalla kuin blogimaailmassakin. No, blogimaailma on minulle vapaa-aikaa, jollekkin toiselle työtä. Ikinä ei voi miellyttää jokaista. Yksi haluaa syystä tai toisesta lukea sen bloggaajan blogia, jonka elämä on yhtä ruusuilla tanssia ja luksusta. Tämän lukijan mielenkiinto ei riitä tavisten elämän ihmettelyyn. Toinen lukija taas ei osaa samaistua bloggaajan hulppeaan elämään eikä sen vuoksi pidä myöskään blogista, koska bloggaaja on hänen mielestään snobbailija, joka elvistelee elämällään. Tämä lukija löytää itsensä lueskelemasta sen tavallisen taapertajan blogia, jossa ei ehkä vilise tunnettujen designereiden laukkuja ja vaatteita, mutta taapertajan elämä kiinnostaa silti lukijaa. Tämän ymmärrettyäni koitan keskittyä blogissani entistä enemmän omaan juttuuni - mihinpä muuhun toisaalta keskittyisinkään, ei taida olla lottovoittoa tuloillaan? Silti ja tästä oivalluksesta huolimatta tykkäisin saada teiltä lukijoilta jonkinlaista vastakaikua. ;)

Kynsihuoltopäivä


Viikonlopun aikana surffailin hieman ympäriämpäri internetin ihmeellistä maailmaa sekä instagramia. Pitäis ehkä kieltää minulta molemmat? On toki inspiroivaa touhua selailla asukuvia, ihastua, rakastua ja huomata kuolan tippuvan suupielistä, kun taas löytyi kaikenlaista hienoa ja ihanaa - ja mikä tietysti olisi saatava. Heti_kaikki_mulle_NYT! Voi että. Lista mieliteoista on taas pitkä, tosin listalle mahtuu melko monta sellaista juttua, jota olen jo tovin havitellut. Keräilin näitä juttuja tähän teidän(kin) iloksi (?) ihasteltaviksi tai vihasteltavaksi.

kuvat: Seppälä

Seppälä on viime aikoina yllättänyt positiivisesti valikoimallaan. Varsinkin nuo pöksyt saavat sydämeni läpättämään ja joudun ehkä huomenna poikkeamaan kotimatkalla sovittamaan housuja. Myös tuo valkoinen laskostettu toppi sekä musta hapsullinen toppi saavat pisteitä. No, loppujen lopuksi, nämä kaikki sopisivat juurikin noiden housujen kanssa. :D Ylemmät kengät ovat muuten täyttä nahkaa eikä hintakaan ole ihan päätä huimaava. Ja nämä kaikki näyttäisivät varmasti erittäin hyvältä uuden laukkurakkauteni kanssa...joo, koitan pidättäytyä nyt laukuista viime aikaisten melko arvokkaiden hankintojen jäljiltä (mutta jos kiinnostaa, niin googleta kuvahaussa Michael Kors Selma Cinnabar Large Anaconda Satchel, en voi mittään, mutta olisihan tuo niin pähee!).

Mutta asiaan! Nimittäin arvonnan voittajaan. Arpaonni osui tällä kertaa nimimerkin Maarit kohdalle! Ilmoittaisitko Maarit postiosoitteesi minulle meilitse, jotta voin postittaa sinulle haluamasi palkinnon? Maaritille lähtee tämä LUMIn miniclutch. :) Onnea Maarit ja kiitos kaikille ihanille osallistujille!SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)