keskiviikko 16. lokakuuta 2013

TYHJÄ PÄÄ

Auts! Pää on ihan tyhjä ja täynnä asioita. Ai miten on mahdollista? Niinpä, hyvä kysymys. Valmistelin aiemmin illalla kynsiaiheista postausta, mutta ajatusten saaminen loogisiksi lauseiksi ei luonnistunut laisinkaan. Päätin laittaa kynsiasian toistaiseksi tauolle ja muokkasinkin linkkiluetteloa sen sijaan. Niitä pieniä uudistuksia.

'Seuraa blogia'- sivu jäi pois ja luetteloon ilmestyi suorat linkit Facebookiin, Blogilistalle ja nyt uutena linkkinä riviin ilmestyi Instagram. Instailuni on hyvin alkutekijöissään, mutta eiköhän sinne niitä kuvia pikkuhiljaa putkahtele? Bloglovin- linkki tullee löytymään vasemmasta sivupalkista Google- käyttäjraadin yhteydestä. Ylälaidan linkkilistaan en niitä laittanut, koska ne eivät ole saavuttaneet juurikaan kiinnostusta teidän lukijoiden parissa. Koitan satsata näihin nykyaikaisempiin(?) medioihin. No, Blogi-info- sivu niinikään on uusi tuttavuus ja sieltä löytyy blogini kuvia ja mainontaa koskevaa informaatiota. Haaveilen vielä (ainakin) yhdestä uudesta sivusta, josta löytyisi jonkinlainen blogin "pääkirjoitus"... en osaa kuvata ajatustani tämän paremmin.


Tekstin tuottaminen tuntuu nyt olevan niin vaivalloista, että taidan luovuttaa tältä erää. Ehkä huomenna on paremmin? Tämä täytyy kyllä ensin kertoa. Totesin tässä jokunen ilta sitten ehkä miljoonannen kerran, että olen aivan täysin oppinut tavaroiden kadottaja! Tämän hetken tärkein kateissa oleva on muistitikkuni, jossa sijaitsee kuvia yli viidelta vuodelta. Olen kysellyt sitä sieltä täältä, etsinyt mielestäni joka paikasta ja se ei vaan ilmaannu! Apua! Onko kellään kokemusta sellaisesta mukanäppärästä tavaroiden paikantajasta? Onko se oikeasti näppärä? Pitkäaikaiskadonneisiin kuuluu suoristusrautani, jota en ole tavannut varmaan puoleentoista vuoteen... Jos joku näkee näitä tai edes toista,  niin ilmoittakaa oitis! Tai jos muita tavaroitani löytyy harhailemasta hukkateiltä...

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)