keskiviikko 13. marraskuuta 2013

DILEMMA: GRANAATTIOMENAMiten tämä herkku syödään oikeaoppisesti tai edes kätevästi? Kyseessähän on granaattiomena. Syön liian vähän hedelmiä, marjoja tai kasviksia. Toisinaan innostun kokeilemaan jotain omasta mielestä hieman eksoottisempaa ja viime viikolla se oli tämä hedelmä. :) Päältä melko vaatimattoman näköinen, mutta halkaistuna mielestäni oikein kaunis. Tiedän., että tarkoitus on syödä pelkät siemenet ja niitä ympäröivä "mehu". Ja näin meillä koitettiin sitten tehdä.

Mutta miten vaikeaa se olikin! Kuvittelin lusikan olevan oikea työkalu tähän touhuun. En tiedä, ehkei se ollut. Hedelmästä valui mehua vaatteille, mehua myös tirskahteli hedelmästä ympäriinsä kun koitin, muka varovasti tonkia siemeniä hedelmän pohjalta. Loppujen lopuksi syötävää on melko vähän, aikaa kului huomaamatta enemmän kuin hetki ja roiskeita hedelmänmehusta oli ympäriinsä. Kertokaahan, mikä on paras menetelmä granaattiomenan syömiseksi? Kiitos. :)

Vielä olisi valmisteltava postausta huomiselle. Tässä onkin ollut eräänlainen tehotuotanto käynnissä, mitä blogiin tulee. Pahoittelen, sillä en voi kuitenkaan luvata, että postausten taso olisi ainakaan normaalia parempi. Muutaman vinkin annan kuitenkin tulevien postausten suhteen, nimittäin huomenna teille on luvassa pieni yllätys, kuten jo aiemmin mainitsin ja lauantaina on asiaa ihonhoitotuotteista. Eli kannattaa käydä kurkistelemassa. Ja Instagramissa on sitten myös niitä otteita matkan varrelta. Mainitsinko jo, että lähden huomenna Lontooseen?! (Niin, ja laukku on edelleen pakkaamatta enkä ole edes aivan varma, mitä aion ottaa mukaan. Ei kai minulle taas tule kiire tässä?) :D


SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)