tiistai 26. marraskuuta 2013

KIIREEN LUOMISEN MESTARI

Heipparallaa arvon lukijat! Kiire on nyt päivän sana. Olen lähes vakuuttunut, että elimistöni on aivan väärällä aikavyöhykkeellä, niin vaikeaa on ollut nousta sängystä edes kymmenen aikaan aamupäivällä. Eilen ja tänään jouduin kammertamaan ylös jo kuuden jälkeen ja eipä ollut ollenkaan helppo tehtävä se! Unta ei muutenkaan juuri kertynyt ja olo oli koko päivän myös sen mukainen. Onneksi pääsin eilen töiden jälkeen hieman hemmotelemaan itseäni ripsien tuuhennukseen ja kynsihuoltoon. :)

Se, että olen surkea aamuihminen kaiken kaikkiaan, niin olen erittäin taitava luomaan aivan äärettömän kiireen. Venytän ja vitkutan sängystä nousemista ihan siihen viimeiseen sekuntiin asti, kun oikeasti viisaat olisivat jo starttailemassa autoa... Ei siinä paljon ennätä peiliin tuijotella! Mutta miten se voi olla niin vaikeaa, varsinkaan kun siellä sängyssä ei edes nukuta vaan lojutaan peiton alla lämpimässä ja kallisarvoinen aika valuu hukkaan? Minulla on siis aika usein kiire, itseaiheutettu.

Jokos teillä on monet pikkujoulut tiedossa? Itsellä on yhdet ja todennäköisesti vain ne yhdet. Olen varmaan ollut niin Lontoo- euforiassa, että minulle valkeni oikeastaan nyt viikonloppuna, että pikkujouluthan ovat jo lauantaina. Ja minulla ei tietenkään ole mitään päälle pantavaa! Eli kappas vaan, tuli kiire hankkia bilevermeet. Olin kyllä aikonut hankkia niitä Lontoosta, mutta ne vermeet, jotka olin jo etukäteen netistä valinnut ajatuksella 'käyn vaan sitten noutamassa ne niistä liikkeistä '  ei sitten ihan toteutunutkaan. Just ne minun halajamat jutut oli myyty loppuun ilmeisesti koko Suur-Lontoon alueelta. Siis kolme pientä juttua, housut, pusero ja iltalaukku! Käsittämätöntä, mutta ihan mahdollista näköjään. Ja toki minulle sopimattomia kokoja olisi löytynyt, tietysti. Ehkä syvällisemmällä etsinnällä olisin jotain löytänytkin,  mutta paremman ajan puutteessa typerryin ja luovuin lähes kaikista ostoksista.

Kuitenkin luurattuani monissa ja taas monissa nettiputiikeissa, sain kuin sainkin tilaukset vetämään yksille housuille, parille topille ja ylipolvensaappaille, joihin minulle on tullut jonkin sortin pakkomielle. Ja sain tilattua River Islandin verkkokaupasta myös sen clutchin, jota metsästin paikan päällä Lontoossa. Ja jos kaikki menee, niin kuin pitäsi, niin paketit saapuilevat kaikki ajoissa ennen lauantaita. Nyt vaan peukut pystyyn, että vaatteet ja kengät ovat oikeaa kokoa. Siinä selaillessani ajattelin keräillä myös teille tänne vähän vinkkejä pikkujouluihin tai miksei pukinkonttiinkin. Omia suosikkejani ovat ja saattaapa osa näistä olla niitä pikkujouluihin suunniteltuja/tilattuja osiakin. ;)Nykyisin niin trendikas cami eli tutummin kimalletoppi*  // Nahkalook housut* // Aivan ihana mekko* // Juhlaan sopivat kengät* // pitsitoppi* // Särmikäs kaulakoru* // Söpö clutch* kruunaa asun // Vähän överit, mutta silti hieman kiehtovat glitteripöksyt*

Mitäs mieltä olette noista? Pahoitteluni, että kuvien ja linkkien järjestys hieman mättää. Tuota pitsitopin ja glitterihousujen yhdistämistä mietin, että toimiikohan? Toisaalta nuo housut vaatii jotain rauhallista yläosaa... Anyways, joko on pikkujouluasu hankittu? Nelly.comissa on paljon uutuuksia ja huikeita asuja ostettavissa. ;) Nyt tää lähtis kattelemaan, josko tänä yönä nukuttais? Hyvää yötä!

*Postaus sisältää mainoslinkkejä Nelly.comiin. Linkit on merkattu tähdellä*.

PS. Huomasin juuri, että monista bilevaatteista saa 20 % alennusta (tarjous 29.11. klo 14 asti), eli nyt kannattaa klikata itsensä ostoksille!


SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)