torstai 21. marraskuuta 2013

KIRJASTON NURKILLA

Teremorohei! Suunnitelmissa oli, että tänään olisi ollut Lontoo- ilta, mutta tulinkin sitten toisiin aatoksiin. En nimittäin osaa päättää julkaisenko koko postauksen kerta rykäisyllä vai pienempinä postauksina? Elämän vaikeita päätöksiä, indeed. 

Lontoo- postaus tai mahdolliset useammat postaukset jäävät siis tältä illalta ja julkaisenkin jo jonkin aikaa luonnoksissa olleita kuvia. Kuvat ovat Isänpäivän illalta, jolloin Savonlinnan reissulla oli tarkoitus ottaa hieman asukuvia. Kuten tulette huomaamaan, lopputuloksena on enemmänkin Savonlinnan uuden kirjastorakennuksen arkkitehtuuria esittäviä otoksia. Ja siinä onkin ihmeteltävää riittänyt, kuulemani mukaan myös monella muullakin eikä vain itselläni.Rakennus kummastuttaa varmaankin tällä omituisella teräs(?)verkolla, joka sitä kiertää. Kaunis puupinta on peitetty tuolla kummalla häkkyrällä. Ihailtavaa tässä kyllä on juurikin tuon puunkäyttö rakennusmateriaalina. Väittäisin rakennuksen olevan kauniimpi iltavalaistuksessaan kuin päiväsaikaan.


Kymmenistä kuvista, nämä (alla) olivat ne, joita edes voi harkita julkaisevansa. Eipä paljoa laadulla voi elvistellä näissäkään ja luonnonvoimat tekivät tehtävänsä jokaisessa. Tukka oli silmillä koko ajan, eikä hommasta tullut kerta kaikkiaan mitään! Sataa tihuutti lähes vaakasuoraan ja palelsi, jopa kameran takana ollutta armastani palensi. Eihän kuvaamisesta mitään tule, jos kuvaaja ei keskity hommaansa vaan on jo ainakin ajatustasolla istumassa lämpimässä autossa. :D (Ja tietty on sanomattakin selvää, ettei itseäni paleltanut yhtään, hah ;)
Olen jostain syystä tykästynyt kaikenmaailman hapsuihin ja ne olivatkin tämä asun ideana. Hapsuja (tupsuja?) oli kaulahuivin reunoissa sekä neuletakin epäsymmetrisissä helmoissa. Neuleltakki on tuollainen hieman ponchomainen härpäke, joka muuten on oikein mieleeni, mutta takapituus on hieman nafti. Niin joo, se ei tässä nyt näy, mutta tulipahan sanottua.

Tuli tässä mieleen, että toisaalta kyllä tosi kätevä tuo tukka tuossa naamataulun edessä. Ei nimittäin tarvitse kikkailla pikseleiden kanssa peittääkseen typerän  näköisen tyypin kuvasta! :D Kaikessa omistuisuudessaan nuo kirjaston nurkat ovat mielestäni otollinen kuvauskohde eli joudun todennäköisesti tekemään sinne uuden retken jossain vaiheessa parempien kuvien toivossa. Ja toisaalta, ilman noita eriskummallisia teräsverkkohäkkyröitä voisi rakennus olla melko mitäänsanomaton?Hei, huomenna on jo perjantai ja se tarkoittaa ainakin minulle viikon viimeistä työpäivää. Kyllähän taas meni viikko ihan hujauksessa. Mukavaa perjantaita kaikille ihanille lukijoilleni! :)

Ps. Olisiko teillä siellä kiinnostusta Savonlinnaa kohtaan enempi, esim. matkailukaupunkina jne.?


SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)