lauantai 16. marraskuuta 2013

MONTEIL PARIS SYNIC- IHONHOITOSARJA

Sain jokin aika sitten testikäyttöön ihonhoitotuotteita, jotka ovat itselleni aivan uusia tuttavuuksia. Monteil Paris'n Synic anti-ageing hoitolinja hidastaa ja ennaltaehkäisee ihon ikääntymistä. Alkuun kavahdin kun kuulin sanat 'anti-age', mutta tottahan se on, että ei tämänkään naamataulun iho tästä enää nuorru. Ensimmäiset ikääntymisen merkit ovat nähtävissä ja nyt jos koskaan on aika aloittaa taistelu vanhenemista vastaan - tai ainakin ennenaikaista ikääntymistä vastaan, vanhenemisellehan sinällään ei voi mitään.

Monteil Paris on ranskalaisen Germaine Monteilin Amerikassa vuonna 1936 perustama kosmetiikka-alan yritys. Monteilin tavoitteena on alusta asti ollut korkealuokkaisten ihonhoitotuotteiden valmistaminen ja brändin tuotteet ovatkin pitkälle tutkittuja ja testattuja. Tuotteiden taustalla onkin joukko tutkijoita ja lääkäreitä omien alojensa huipulta, tuloksena ihonhoitotuotteita, joihin kulminoituvat Germaine Monteilin tavoittelemat ekslusiivisuus, innovatiivisuus sekä itsensä hemmottelu ja elegantti aistillisuus.


Synic- tuotesarjaan kuuluu yö- ja päivävoide, tehoseerumi, silmänympärysvoide sekä kasvojen kuorinta. Sarjan tuotteet ovat ihon ikääntymisen hidastamiseksi tehtyjen tutkimustulosten lopputuotteita ja säännöllisesti käytettyinä tulokset ovat silmin nähtäviä. Ihon näkyvät rypyt vähentyvät, ihon kollageenituotanto aktivoituu, iho on hyvin kosteutettu ja uudistunut. Monteil Synic- tuoteperhe suojaa ja puhdistaa ihon ympäristön aiheuttamilta haitoilta, jonka myötä ihon ärsytys vähenee ja kasvojen ihosta tulee pehmeä, kiinteä sekä syväkosteutettu. Tuotekuvauksen mukaan tuotteet soveltuvat myös herkälle iholle.

Luokittelisin oman ihoni varsinkin talviaikaan paremminkin kuivuuteen taipuvaksi (ehkä jopa kuiva) sekaihoksi. Olen iän myötä havainnut ihostani, ettei se enää ole luonnostaan yhtä kuulas ja kirkas kuin nuorempana, ja se vaatiikin enempi hoitoa voidakseen hyvin ja näyttääkseen hyvältä. Varsinkin kosteutus tuntuu olevan a ja o, jos laiminlyön kosteutuksen, ei mene aikaakaan, kun ilmaantuu näppy ehkä toinenkin. Tämän vuoksi vaadinkin kasvovoiteilta erityisesti hyvää kosteuttavaa ominaisuutta. Myös keveys ja hyvä levittyvyys ovat ehdotonta plussaa. Testituotteiden ehdottomaksi suosikiksi osoittautui SYNIC Persistence Structure Concentrate eli tehoseerumi, joka kosteuttaa ihon jokaista kerrosta, edistäen ihon uudistumista sekä vähentäen ihon pieniä juonteita. Seerumi on unelman kevyttä ja se jättää ihon raikkaan ja kosteutun tuntuiseksi.


Tehoseerumin lisäksi käytin pääasiassa SYNIC Cellular Recovery Night Cream- yövoidetta, joka täyteläisellä koostumuksellaan kosteutti jopa meikäläisen vaativan kosteustarpeen. Voide on omaan makuni jopa hieman paksua, sillä olen tottunut kevyempiin voiteisiin. Tästä huolimatta iho ei jäänyt rasvaisen tuntuiseksi vaan hyvin pehmeäksi ja hyvin hoidetun tuntuiseksi. Sarjan päivävoide SYNIC Bioactive Sublime Day Cream on luonnollisesti kevyempi versio yövoiteesta, mutta koin, että ihoni kosteustarve tulee täytetyksi yövoiteen ja seerumin yhdistelmällä. Ehkä sitten talvella voisin ajatella tuota päivävoidetta? Sarjaa ei ole suunnattu varsinaisesti kuivalle iholle, mutta uskaltautuisin luulemaan, että näillä pärjää myös kuivahipiäiset?


Edellä mainittujen lisäksi sarjaan kuuluu vielä SYNIC Perfect Firming Eye Cream- silmänympärysvoide sekä ihoa kuoriva SYNIC Enzymatic Luminance Peeling. Vaikka olen ne teinivuodet ohittanut jo aika päiviä sitten, on silmänympärysvoiteen käyttö minulle vielä(kin) vähän vierasta. Yritän kuitenkin kovasti siihen opetella, oppimisvauhti on vaan ollut melko hidasta, laittelen rasvaa silmänympäryksiini ehkä kerran, pari viikossa... Kait sekin on tyhjää parempi? Vaikka tsemppasin ihonhoitoon kaiken kaikkiaan näiden testituotteiden myötä, niin silmänympärysvoidetta en silti saanut laitettua kuin sen oman "normimääräni". Lisähaasteen tähän toi myös tämän voiteen runsas olemus ja omissa kriteereissäni silmänympärysvoiteen vaatimus numero 1 on kevyt koostumus, yllättäen. Nämä nyt on enempi näitä tottumuskysymyksiä, eivätkä siis tee tuotteesta huonoja, mutta ainakin itsellä vaikuttavat osto- ja käyttöpäätökseen. Silmänympärysvoidetta paljon mielenkiintoisempi tuote oli mielestäni tämä kuorinta-aine, joka kuorii ihon ilman kuorintakiteitä. Kuorivavaikutus perustuu aineen sisältämiin entsyymeihin, jotka poistavat kuollutta ihosolukkua sekä talia. Tuote levitetään kostutetulle iholle ja sen annetaan vaikuttaa 1-3 minuuttia. Ja tätä ei sitten kannata tehdä saunanlauteilla, kuten itse tein. Vaikuttavat entsyymit kuolevat saunassa eikä tuote pääse oikeuksiinsa. Vaikka epäilinkin tuotteen toimivuutta, niin ihosta tuli kuin tulikin pehmeä ja sileä, aivan kuin perinteisempienkin kuorinta-aineiden jäljiltä. Tällä kertaa iho ei kuitenkaan tuntunut ollenkaan ärstyneeltä, kuten joskus kuorintakiteitä sisältävien kuorintojen jälkeen. 


Kaiken kaikkiaan ihoni näytti kirkkaammalta ja hyvinvoivalta testijakson loputtua. Pidemmällä käytöllä muutokset voisivat olla vielä selvemmin havaittavissa. Synic- sarjan tuotteet kosteuttavat tehokkaasti ja samalla taistelevat ihon ikääntymisen merkkejä vastaan. Ihoni sieti hyvin näitä tuotteita, kun se joskus reagoi uusiin tuotteisiin kutisemalla ja kehittämällä punaisia laikkuja. Jopa Enzymatic Luminance Peeling oli oikein lempeä kokemus ilman ihoärsytyksiä. Tässä postauksessa olleiden tuotteiden lisäksi valikoimaan on tulossa kasvojen puhdistusaine sekä naamio. ;)

Monteil Paris Synic- ihonhoitotuotteita voit ostaa Savonlinnan lisäksi Helsingistä ja Kouvolasta sekä jatkossa Lahdesta, Tampereelta ja Kotkasta. Lisätietoja info@adelain.com.

Tuotteet saatu testikäyttöön/ postaus toteutettu yhteistyössä Adelainbeauty Oy:n kanssa.
kuvat: Adelainbeauty OySEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)