sunnuntai 17. marraskuuta 2013

OMAN MAAN KAMARALLA

Hello! Lontoon reissu on harmillisesti nyt jo takanapäin. Aika oli taas kerran aivan liian lyhyt ja mitä vähempi on aikaa, sen nopeammin se tuntuu menevän! Ihan kaikkeen suunniteltuun aika ei ihan riittänyt, koska kuitenkin päätarkoitus oli vierailla veikan luona ja toisekseen, kiire ei kuulu loma-aikatauluun. Minusta on ihanaa vaan viettää yhteistä aikaa, huuhailla siellä täällä hissukseen ja rauhassa. Vaikka se sitten tarkottaisi sitä, ettei se ajan mokoma riitä kaikkeen. En tajua lomille asettettuja minuuttiaikatauluja, anteeksi.

Tämän hetkinen sijainti on Helsinki ja hotelli eli huomenna vasta pääsen illasta kotipuoleen. Huomista päivää vietän koulutuksen merkeissä täällä Helsingissä. Vähän kyllä on jo kotiporukoita ikävä. Ajattelin jo torstaina lähtiessäni, että matkustaminen tuntuu herättävän minussa hieman ristiriitaisia tunteita. Toinen puoli on revetä innostuksesta ja odottaa malttamattomana sitä lähtöä, toinen puoli on huolissaan siitä, miten kotiinjäävät pärjää. Vai olisiko oikeammin myöntää miettivänsä, kuinka itse pärjää ilman niitä kotiinjääviä? ;)


Postailen matkastani enempi ajan kanssa. Reissun ehdottomin kohokohta oli kyllä jo ennen lähtöä mainitsemani We will rock you- musikaali (jos ei lasketa veljen tapaamista, joka menee kaiken muun edelle ihan 6-0)! Jos niillä nurkilla on, suosittelen ihan ehdottomasti. Kokemuksena ja esityksenä ihan huippu! Harmi, että omilla kotinurkilla ei juuri vastaavia taida olla. Nyt tuntuu jo uniukko lähettelevän terveisiä eikä järki oikein kulje, joten palailen paremmalla ajalla. Ja paremmilla vehkeillä! Väsäilen tätä postausta ipadilla silmät ristissä ja en ole vielä toistaiseksi kovin vakuuttunut tästä yhdistelmästä. Teettää jotenkin kamalasti kaikkia ylimääräisiä kommervenkkejä mm. kuvien saamiseksi tähän ja en nyt ihan oikeasti taida jaksaa vehdata sovelluksesta toiseen. Kaiken lisäksi, teksti tulee jotenkin jäljessä kuin mitä kirjoitan ja sitthn huomaankin kirjoittaneeni ihan siansaksaa. Joskus on vähän vaikeeta, kuten tänne lentokentätä tullessa, mutta se on jo toinen tarina. :)

Nyt hyvää yötä ja toimeliasta alkavaa viikkoa kaikille! Good night!

(Kuva muuten on Heathrow'sta, jos joku sattuu miettimään...)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)