perjantai 29. marraskuuta 2013

PIRISTYSTÄ PERJANTAIHIN

Iltaa ihanaista!

No onkos tänään vietetty älä osta mitään- päivää vai black fridayta shoppaillen? Tämä suomalainen vastaisku amerikkalaisten mustalle perjantaille oli itseasiassa minulle uusi juttu, joten kiitos vaan Mimmu kommentista edelliseen postaukseen - opin tänäänkin jotain uutta! :) Musta perjantaihan käynnistää joulumyynnin Jenkeissä, usein tuntuvien alennusten kera. Ja arvaattekin varmaan, mikä suomalaisversion tarkoitus on. ;) Itse olen ostanut tänään vain evässämpylän töihin, mutta tähän ei kyllä liity mitään aatteellista vaan on täysi sattuma. Hehhee, ironista, että vielä kehoitin teitä shoppailemaan Nellyn aleen. :D Tein viikonlopun ruokaostokset jo aiemmin viikolla, joten pääsin hurauttamaan suoraan töistä kotiin (ja tästä syystä vältyin tekemästä juuri mitään ostoksia), ensimmäistä kertaa tällä viikolla. Huomenna olisikin sitten jälleen koulutuspäivä sekä illasta pikkujoulut.Vaikka työpäivä olisi mennyt hyvinkin positiivisella mielellä ja onnistuneesti, piristää kummasti kun kotona miehen lisäksi odottelee kukkapuska sekä pullo punaviiniä. Tämä tosin tapahtui jo viime perjantaina. Olin edellisenä päivänä pohtinut ääneen ostavani uusia kukkia vanhojen, 'jo hieman' elähtäneiden tilalle. Kukat jäi itseltä ostamatta, mutta miespä oli kunnostautunut siinä kohtaa ja yllätti minut. :)
Kummasti sitä näihin syystalven synkkiin iltoihin (ja päiviin) kaipaa väriä ja kauneutta kukkien muodossa. "Kukkakausi" on siis aluillaan, talvella meillä on lähes aina kukkia maljakossa. Muistan joskus keväällä lupailleeni, että kesällä opettelen käyttämään luonnonkukkia, mutta niinpä se vaan taisi jäädä yhteen ainoaan kertaan. Kesällä ei vaan samalla tavalla kaipaa kukkia sisälle jo siitäkään syystä, että sisällä tulee vietettyä melko vähän aikaa. Ja ulkona kaikki kukoistaa kuitenkin. 
Kirjoitinkin jo joskus aiemmin myös omituisesta viehtymyksestäni kuolleisiin kukkiin. En siis raaski heittää kukkia pos ennenkuin on ihan pakko. Lisäksi niissä on mielestäni usein kauniita piirteitä, joten miksi sellaiset pitäisi heittää pois? No, tässä ne 'hieman' elähtäneet, entiset kukat. Parhaat päivät ne ovat tosiaan nähneet, mutta silti, vieläkin niissä on jotain hyvin kaunista ja herkkää. Eikö vain? (Ja jos totta puhutaan, niin en ole heittänyt niitä vieläkään pois, siirsin ne vain toiseen paikkaan... :D )
Huomenna opitaan ja rentoudutaan. Asut ja asusteet on katsottu valmiiksi, meikki ja hiukset suunniteltu ajatustasolla, joten kaiken järjen mukaan kaikki pitäisi aamulla sujua ilman suurempia kommelluksia.  Kaikki tilaamani jututkin ehtivät tulla, joten kaikki hyvin. :) Kahdeksalta startti matkaan. Oikein mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Ainiin. (PS.) Tämän postauksen lopussa on kilpailu, joka ei ilmeisesti ole tavoittanut juuri ketään? Olisihan se kiva, että kävisitte osallistumassa... mut ei oo pakko, jos ei taho. ;) Aikaa osallistua on 6.12. kello 22 asti.


SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

2 kommenttia :

  1. :D Tuo oli kyllä aika hauska yhteensattuma tuo eilinen. Itse kannatan enempi "älä osta mitään-päivää", mutta jos juuri sinä päivänä voisin ostaa jonkun todella tarvitsemani jutun, niin ostaisin. Koska nykyään pyrin muulloinkin harkitsemaan tarvitsenko todella jonkun asian. Ennen ostelin ihan ostamisen ilostakin. Tosin joskus se todella tarvitsemani juttu voi olla jonkun toisen näkökulmasta ihan turhake ;). Mutta hauskaa pikkujoulua teille! -Mimmu-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mites tähän vastaaminen on unohtunut? Joo, itekkin oon siä mieltä, että harkitseminen kannattaa. Toisaalta tässä black fridayssa, on esim. se hyvä puoli, että voi saada ne joululahjat vähän edullisemmin kuin juuri ennen joulua. No, joulun jälkeenhän ne kovimmat alet sitten alkaa. ;) Meillä on kaikilla vähän erilaiset tarpeet ja sen takia jokin jollekkin turha asia voi olla toiselle todella tärkeä. Ihanaa, kun ollaan vähän erilaisia! :)

      Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)