torstai 14. marraskuuta 2013

VUOSI KUPLIA JA KIMALLUSTA

Heissan! Olen matkalla kohti Lontoota kun tämä postaus putkahtaa luettavaksi teille. En tiedä kuulostaako teistä yhtä uskomattomalta kuin se minusta tuntuu, mutta Kuplia ja kimallusta- blogi on tänään yksi vuotias. Aika uskomatonta! Keräsinkin teille tähän postaukseen kuvia ja jutun juuria vuoden ajalta, aina niistä ensimmäisistä kömpelöistä virityksistä viimeisimpiin turinoihin. Näissä ei sitten ole varsinaista aikajärjestystä tai tolkkua, vaan kuvat on napsittu tänne mielivaltaiseen tyyliini sopivasti sieltä täältä. No, koitin poimia niitä vähän aiheittain. ;)

Vuosi on hurahtanut näin jälkikäteen mietittynä todella nopeasti. Blogivuoteen on mahtunut ilon hetkiä, turhautumisen hetkiä ja joskus jopa jokunen onnistuminenkin. Toisaalta olen tuntenut syvää epäonnistumisen tunnetta taas kerran tuhrhautumista ja ihmettelyä. Väsäsin vuoden aikana 242 postausta, joissa on jaariteltu pukeutumisesta, säästä, ruoasta ja ties mistä tärkeästä - ja varsinkin vähemmän tärkeästä. Tahti ei ole ollut hurjan huima, mutta jotakin asiaa on silloin tällöin ollut olevinaan. Jaksan edelleen ihmetellä, kuinka moiset höpötykset kiinnostaa ketään? Olen kuitenkin positiivisesti yllättynyt ja  kiitollinen huomattuani, että tuhansien blogien joukosta lukijoita on riittänyt minunkin pienelle blogilleni. Ja mukaan mahtuu edelleen, uudet lukijat ovat enemmän kuin tervetulleita! :)

Seuraa kuvapläjäys, let's go!

Rrrrakastan ruokaa! (hmmm, meniköhän nämä nyt tärkeysjärjestyksessä...?)
 Vuoden luetuimmat postaukset ovat olleet seuraavat (top 5):


Joiltain osin tämä top 5 lista lyö minut ällikälle. Esimerkiksi tuo Sports Tracker postaus. Pitäisi varmaan raportoida enempi sen käytöstä. Toisaalta, en ole vieläkään oikein oppinut käyttämään sitä iPhone versiona. :(


No, entäs sitten?
Syömisen lomassa olen käynyt Riikassa ja Lontoossa. Lisäksi olen haaveillut ja muistellut vanhoja matkoja.Koska haluan tuoda blogiini niitä kauniita ja ihania asioita, on vuoden aikana nähty kukkia. 

Pari "biletys"kuvaakin näkyy löytyvän... 
 
Ja ihan vain pari asukuvaa, ne eivät lopulta ole olleet tämän blogin ydin...Vähäisten asukuvien lisäksi blogissa on tämän vuoden aikana nähty melkoinen määrä kenkiä ja laukkuja, joista osa on ollut omia, osa sillä listalla, joka ei varmaan koskaan pääty...?

Ja tähän astisen elämäni rakkaimpia aarteitakin on blogissa toisinaan nähty  (niistä jotka tässä blogissa esiintyvät, eräs aarre on jätetty näistä kuvioista pois ;)Nämä ja varmaan satoja muita kuvia on vilissyt tämän vuoden aikana tässä blogissa. Lienee kuitenkin viisainta päättää tämä kuvakavalkadi ja toivoa, että joku jaksoi rullata tänne asti? Olisi kyllä kovin kiva kuulla, jos siellä lukijoiden joukossa joku muistaa joitain näistä kuvista ja niihin liittyviä postauksia. Tai ihan vaan, kuinka kauan kukakin on blogiani lueskellut? Olisin kovin utelias tietämään! :)

Tästä syystä pistänkin taas arvontaa pystyyn. Jokainen joka kommentoi blogiani tämän postauksen kommenttikenttään osallistuu yllätyspalkinnon arvontaan! Kommentoi, kerro mitä toivot ja oletko jo vanhempi lukija vai ihan uusi tuttavuus, sana on vapaa - tässä vaan vinkkejä/ toiveita siitä, mitä haluaisin kuulla. Jokaisella kommentoineella on kuitenkin yhtäläinen mahdollisuus voittaa palkinto. Kilpailuaikaa on 6.12.2013 klo 22:n asti. Toivon, paaljon kommentteja ja toivon kaikille arpaonnea tasapuolisesti!SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

2 kommenttia :

 1. Jatka vaan samaan malliin :)! Hauskaa, että löysin kuvista mieheni takaraivon tai ainakin luulen löytäneeni ;).
  - Mimmu -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatat olla oikeassa, Mimmu... ;) Kiitos hauskasta kommentista

   Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)