sunnuntai 1. joulukuuta 2013

EKA KERTA JA KERTAUSTA

Heikunkeikun! Mitenkäs on viikonloppu mennyt? Oma viikonloppuni on ollut melko hulvaton, vaikkakin eilinen päivä meni koulutuksen merkeissä. Täytyy sanoa, että kovin oli hauska ja antoisa seitsämäntuntinen. Harvoin saa koulutuksissa nauraa maha kippurassa ja vedet silmissä, mutta nyt sai. Ja mikä parasta, tämä on useamman kerran projekti, joten odottelen vähän jo seuraavaa kertaa. :) Illalla meillä olikin sitten firman pikkujoulut ja kyllä tämän porukan kanssa on aina ilo olla. Päästiin kokeilemaan juttuja, joIta en varmaan koskaan olisi muuten kokeillut, ruokailtiin, juteltiin ja naurettiin vähän lisää. Näkivätpä työkaverit myös Cheekin hotellimme aulassa, mutta itse tietenkin missasin tämän. Missä oikein olin!?!Se onkin nyt sitten joulukuu, joten vilkaistaanpa vielä, mitä marraskuu piti sisällään. Seuraa siis kuukausi pähkinänkuoressa. Melko tapahtumarikas viime kuu takana, jonka aikana saavutettiin ainakin yksi merkittävä merkkipaalu, Lontoossa käyminen on joka kerta yhtä arvokas tunnetasolla ja eilen tosiaan tein jotain ekaa kertaa elämässä. Tosiasiahan on, että luet yhden vuoden ikään ylettänyttä blogia. Tämä hämmästyttää itseäni tavallaan. Tuntuu, että juttujen taso ei ainakaan ole noussut tämän vuoden aikana, mutta erinomaisen mukavaa on ollut huomata, että ainakin muutama ihminen on löytänyt blogini siitäkin huolimatta. En jaksa olla kiittelemättä teitä, jotka palaatte tänne aina uudelleen, se on ilo ja kunnia! :) Vielä kun uskaltaudutte kommentoimaan ja kyselemään, niin sittenhän meillä vasta mukavaa alkaakin olla. Vai mitä?

Marraskuussa kirjoitin kuusitoista postausta. Ei  nyt ihan päätähuimaava tahti, mutta jotain sain kuitenkin aikaiseksi. Näissä käsiteltiin muun muassa ruokaa (avainsana: ruoka) ja Lontoon matkaa (avainsana: matkat) (kolmen postauksen verran molempia), kahdessa postauksessa oli ostosvinkkejä (avainsana: vinkit). Lisäksi kuukauteen mahtui yksi kauneustuote- esittely (avainsana: kauneus), yksi kun-kaikki-menee-pieleen asupostaus (avainsana: asuja) sekä yksi koiriin liittyvä postaus, jossa Mushin joulukampanjasta puhutaan (klikatkaa ihmeessä ko. banneria, jos et sitä ole vielä tehnyt. Klikkaamalla lahjoitat kodittomille eläimille ruokaa. :). Loput postaukset ovatkin yhtä höpöhöpöä. Kertonee siis blogin tasosta jotain? Ja tulipa tästäkin kappaleesta niin selkokielinen kaikkine sulkumerkkeineen, että voi että!


Marraskuun suosituimmat postaukset:1. Hajuvesi lempparit (Tämä postaus on noussut yllättäen luetuimmaksi postaukseksi, vaikuttaisikohan tuleva joulu asiaan, kun ihmiset etsivät lahjavinkkejä? :) Postaus on julkaistu elokuussa -13.)2. Tatuointi ranteeseen (Ei vaatine selityksiä. Kestosuosikki. Julkaistu heinäkuussa -13.)
3. Matkasuunnitelmia (Postauksessa pohdiskelin, mitä ostoksia suorittaisin Lontoon reissullani. Joku tässä kuvassa ja otsikossa johtaa jotenkin harhaan...hmmm. Julkaistu marraskuussa.)


4. Uutuuksia (Oriflamen kevätuutuudet ovat kiinnostaneet nekin näin joulun korvilla. Julkaistu huhtikuussa -13.)


5. Maailmassa on paljon mälsää (Kuvassa oleva tyyppi on maailman rakkain, eikä sen oikeasti pitäisi olla ollenkaan samassa yhteydessä tuommoisen otsikon kanssa. Postaus ei ollut koirapostaus vaan pohdiskelua mainonnan vaikeudesta ja tekijänoikeusasioista. Julkaistu marraskuussa.)

Sellainen oli marraskuu tänä vuonna. Mitäs tykkäsitte tai ette tykänneet? Kertokaa pois, en pure. :D

Ai, niin. Se mitä tein eilen ekaa kertaa elämässäni. En olisi aamulla vielä uskonut, että hommaan ryhdyn, koska aseet lähtökohtaisesti eivät ole juttuni. Saatan ehkä jopa vähän pelätä niitä, vaikka meilläkin niitä on ihan omissa nurkissa miehen harrastusten vuoksi. Miellän, että aseet ovat tappamista varten, mikä taas ei ole minua varten. Mutta tässä on lopputulos! Ja oikeestaan oli vieläpä ihan kivaa. Kukaan ei kuollut, eikä edes haavoittunut. Onneksi kokeilin, olisi varmaan jäänyt harmittamaan kuitenkin.


Erittäin ihanaa alkanutta joulukuuta meille kaikille! :)

SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)