lauantai 28. joulukuuta 2013

FIILIKSIÄ

Hellurei! Koska viimekertaiset postaukset ovat olleet enempi ja vähempi kuvapainotteisia, ajattelin vaihteeksi kertoilla kuulumisiani. Tai oikeammin valitella fiiliksiäni ja säästää teitä lukijoita kuvamateriaalilta. Kumpi sitten lienee pienempi paha, tiedä häntä?

Olen jo useamman päivän ollut koko ajan väsynyt eikä oikein mikään innosta. Jäisin mieluusti sänkyyn lojumaan ja nukkumaan. Syytä tälle voi etsiä vaikka säästä, sillä mitään järkevää syytä en ole vielä toistaiseksi keksinyt. Tottahan sekin on, ettei tälläinen vesisateinen(!) joulukuu pimeine päivineen juuri mieltä ylennä...

Eilen piipahdin äidin kanssa pikaisella alennusmyyntikierroksella ja lounaalla. Muutamia juttuja sovitinkin, mutta kauppaan jäivät niin neuleet kuin takitkin. Onnistuin löytämään ensin niin mieleisistä vaatekappaleista jotakin valittamisen aihetta, joten sinne jäivät neuleet ja niistä "irtoavat, leijuvat höityvät" ja "liian pieni neuleen kanssa"- takki (eikä seuraavaa kokoa tietenkään ollut tarjolla). Myös syömisistä marmatin ja totesin, että Lontoossa samalla rahalla olisi saanut niin ja niin paljon isomman kupin capuccinoa ja ainakin puolet isomman mikäliekanabbqkääryleen. Olinkohan mitenkin hyvää seuraa?

Kuvamateriaalin puutteen takia lopettelen tähän. Vapaapäivinä olisi aikaa vaikka kuljeksia kameran kanssa ulkona, mutta vettä sataa. Vapaapäivinä olisi aikaa kuvata myöskin sisällä, mutta valoa ei ole oikein riittävästi. Käsittämättömän pimeitä päiviä ollutkin! Katselin tuossa lentoja vähän sinne ja tänne... tämmöisenä sivuhuomautuksena vain. ;) Palaillaan paremmalla innolla. Toivon teille mukavaa lauantai illan jatkoa!


PS. No en malttanut olla laittamatta yhtään ainoata kuvaa... Tuli tuossa vielä mieleeni, että jos (kun) kirjoitin jossain tässä blogissa, että täällä on kivoja ja kauniita asioita ja juttuja, niin pitäisi varmaan muuttaa bloginkuvausta enempi todenmukaisemmaksi. "Valitusta ja marmatusta elämän tylsyydestä/ tyhmyydestä/ vääryydestä tai ihan vaan kun yleisesti kyrsii/ masentaa/ ahistaa".

SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)